Ingezonden persbericht

Persbericht

Telefoonboek.nl lanceert Streetview in zoekresultaat
Google's Streetview biedt extra dimensie bij zoeken naar bedrijven

Nijmegen, 4 maart 2010 - Vanaf nu biedt Telefoonboek.nl een extra functie voor haar bezoekers bij het zoeken naar bedrijven. Met de implementatie van Streetview wordt Telefoonboek.nl gebruiksvriendelijker en overzichtelijker. Telefoonboek.nl, onderdeel van BliXem Internet, geeft gebruikers de mogelijkheid om bedrijven en personen te vinden.

Streetview biedt de mogelijkheid om een virtueel kijkje te nemen in straten en wijken van Nederland. Telefoonboek.nl heeft deze nieuwe functie geïntegreerd in haar dienstverlening, waardoor de locatie van gevonden bedrijven bekeken kan worden in 3D. De nieuwe functie op Telefoonboek.nl geeft een bezoeker de gelegenheid zich online te oriënteren op de omgeving waar een bedrijf gesitueerd is, voordat men bijvoorbeeld fysiek een bezoek gaat brengen.

Voorbeelden van de werking van Google Streetview bij de Telefoonboek.nl bedrijfsresultaten zijn:
· Bakkerij de Niers, Nijmegen
· Hotel de Roode Leeuw, Amsterdam
· Restaurant Het Licht, Utrecht

Streetview is een initiatief van Google en inmiddels beschikbaar voor vrijwel alle Nederlandse steden. De verwachting is dat het aantal Streetview locaties op korte termijn wordt uitgebreid. Streetview op Telefoonboek.nl is geheel gratis, daarnaast bestaat de mogelijkheid om de link van de Streetview pagina eenvoudig door te sturen zodat de informatie gedeeld kan worden met andere personen.

Telefoonboek.nl is een onderdeel van BliXem Internet. Elke maand raadplegen meer dan 3 miljoen unieke bezoekers Telefoonboek.nl voor het vinden van een bedrijf of persoon. Daarnaast biedt de website gebruikers handige zoekmogelijkheden zoals een 'profielenzoeker', verschillende gadgets en een zoekvariant voor de mobiele telefoon en iPhone.

Over BliXem Internet
BliXem Internet - opgericht in 2000 - is een jong en innovatief internetbedrijf in Nijmegen. Met meer dan 45 professionals ontwikkelt BliXem Internet diverse eigen portals en websites. Iedere maand vinden ruim 5,8 miljoen unieke Nederlandse personen de weg naar onze sites. Naast Telefoonboek.nl zijn ook VIP Internet (hosting en domeinregistratie) en BliXem Media (met portals zoals Vakantieshop.nl en HetWeer.nl) onderdeel van BliXem Internet.



Ingezonden persbericht