Onderwijsmuseum



-X- Schoolliefde -X-

Zaterdag 6 maart 2010

Hoe was het om verliefd te zijn op school? Zat jij te dagdromen over het mooiste meisje uit je klas of vroeg jij via via verkering aan die ene leuke jongen? Of was jij juist degene die met alle meisjes slowde op de schoolfeesten of stiekem jongens zoende achter het fietsenhok?

In het Onderwijsmuseum beleef je tijdens deze museumnacht hoe het is om een verliefde puber te zijn! Laat je liefdestoekomst voorspellen en ontdek wat de sterren voor jou in petto hebben! Voor de verlegen pubers onder ons zijn er professionele flirtcoaches die je leren hoe jij jouw geheime liefde versiert en kan je een slowdans diploma halen om indruk te maken op feestjes! Ook is de schoolfotograaf er deze avond weer om alle liefdesmomenten vast te leggen.

Masterclass Versieren met de Flirtcoach: 20:30, 21:30, 22:30, 23:30

Leer de beste slowdans moves: 21:00, 22:00, 23:00, 24:00

Laat je liefdestoekomst voorspellen: doorlopend tot 01:00

Test je Liefdeskennis: doorlopend

Schrijf de mooiste liefdesbrief: doorlopend

Schoolfotograaf: doorlopend

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Rotterdamse Museumnacht is er ook voor kinderen een speciaal programma:

Ooit al wel eens verliefd geweest? Kom deze avond naar het Onderwijsmuseum voor een les liefdesbrieven schrijven. De mooiste brievenschrijver maakt kans op een leuke prijs. Geen zin om een brief te schrijven? Maak dan speciaal voor jouw liefde gemaakte koekjes. En vond je je schoolfoto dit jaar niet zo goed gelukt? Op deze avond kan je in de herkansing.....

CONT/P/pupkes