Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LITTLE VOICE WORDT KLEINE SCHREEUWLELIJK

VOORSTELLING: Little Voice, LOCATIE: Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9 te Haarlem DATUM: 6 & 7 maart 2010, RESERVEREN: via www.littlevoice.nu of 06-30863835, SITE: www.littlevoice.nu en www.projectfors.nl

Op 6 en 7 maart 2010 brengt Project Fors de komische muziektheatervoorstelling Little Voice in de Toneelschuur. Het stuk van Jim Cartwright is door Jules Deelder vertaald en kreeg daarmee de titel Kleine Schreeuwlelijk. We zien het verhaal van de jonge Laura Laat, die samenwoont met haar levenslustige moeder. Ze kunnen elkaar niet uitstaan, omdat ze als persoon totaal verschillend zijn. Laura is rustig, verlegen en stil. Marie is een vrouw die uitgaat, danst en mannen versiert. Verborgen op haar kamer, waar niemand haar kan zien of horen, zingt Laura de sterren van de hemel.

Liedjes van o.a. Marilyn Monroe, Judy Garland, Shirley Bassey en Marlene Dietrich klinken betoverend wanneer zij ze zingt. Een van Marie's vrienden ontdekt bij toeval het talent en wil er meteen munt uit slaan. Hij zorgt ervoor dat Laura gaat optreden in de nachtclub van zijn vriend Mr. Boo. Maar kan Laura haar verlegenheid overwinnen om te schitteren op het podium?

Project Fors is een Haarlems theaterinitiatief met verrassende voorstellingen. Little Voice, onder regie van Marcel Kragt, bekend van ondermeer El & Ben the musical, Dekaloog en I Love "84, wordt een muzikale komedie met een ijzersterke cast. Grote verrassing is Marijtje Overduin, zij vertolkt wereldsterren als Shirley Bassey, Barbra Streisand, Anita Meyer en Bette Midler tijdens deze voorstelling in de kleine zaal van de Toneelschuur. Voor alle informatie over de rest van de cast en de voorstelling is er de speciale site www.littlevoice.nu.

Little Voice is te zien op 6 en 7 maart 2010 in de Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9 te Haarlem.

Aanvang voorstellingen 15.00 uur en 20.30 uur. Kaarten a E15,00 zijn te reserveren via www.littlevoice.nu en 06-30863835.