Ingezonden persbericht

All in Echt zoekt muzikanten voor Jamsessie

Echt - All in Echt organiseert vanaf maart de Lazy Sunday Jamsessie. De Jamsessie zal iedere eerste en derde zondag van maand terugkeren. Doel van de Jamsessie is naast een vermakelijke middag vol muziek het stimuleren van de pop- en muziek-cultuur in Limburg.

De tweewekelijkse Jamsessie zal plaatsvinden in café 'Jean', een van de
12 zalen van evenementenlocatie All in Echt. De eerste zondag van de maand zal er een bekende muzikant worden uitgenodigd. Op de derde zondag van de maand zal de All in Echt huisband zorgen voor de nodige begeleiding. De Jamsessie zal dienen als stimulans voor live muziek in Limburg. Daarnaast biedt het plek aan alle muzikanten en muziekliefhebbers om hun kunsten te vertonen en te aanschouwen.

De Lazy Sunday Jamsessie is gratis toegankelijk voor jong en oud. Er wordt relaxte Lazy Sunday Afternoon muziek gespeeld. Dit houdt in dat bestaande nummers ten gehore worden gebracht door een mengelmoes van muzikanten. Uiteraard blijft er ook ruimte over voor improvisatie. Iedereen die een instrument bespeelt of zingt is van harte welkom om zijn of haar kunsten op het podium te vertonen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen aan dit evenement deelnemen. Het meenemen van eigen instrumenten is toegestaan mits relevant. Eigen gitaar of blaasinstrument is prima, eigen piano of drumstel is natuurlijk een beetje overbodig. Bent u geen muzikant? Geen probleem. Kom onder het genot van een eventueel hapje en of een drankje genieten van de muziek. De muziekstijlen die voorbij komen: pop, rock met funky, jazzy, bluesy en andere invloeden. Ook singer- songwriters, Limburgse muziek of akoestische muziek past perfect in deze Jamsessies. Uniek aan dit concept is dat er elke eerste zondag van de maand een gerenommeerde Limburgse gastmuzikant zal worden uitgenodigd om een aantal van
zijn of haar persoonlijke favorieten mee te spelen en vervolgens even lekker mee te jammen.

Thijs Schrijnemakers special guest

7 Maart aanstaande zal de eerste editie van de Jamsessie plaats gaan vinden. Om 16.00 uur worden de eerste muzieknoten ten gehore worden gebracht. Niemand minder dan de bekende Limburgse muzikant Thijs Schrijnemakers, bekend van onder andere de band STEREO, zal meespelen met de Jamsessie. Thijs is een van de meest bekende topmuzikanten uit de regio en als toetsenist al jarenlang bezig de vaderlandse popscene te veroveren. Vrij recent trad hij toe tot de populaire rockband Stereo, na een zenuwslopende afvalrace op de Nederlandse televisie. Tevens speelde Thijs in de populaire bands Funkmonster, Alize en Chili Fusion. Thijs kan niet wachten om zijn persoonlijke klassiekers samen met andere enthousiastelingen ten gehore te brengen. Wil jij met Thijs en de rest van de muzikanten op het podium uitblinken? Kom dan 7 Maart naar Echt!

Kijk voor meer informatie over de Lazy Sunday Jamsessie en de All in Echt evenementenlocatie op www.allinecht.nl.



Ingezonden persbericht