Gemeente Valkenswaard

Docenten-in-Concert in de Hofnar

Docenten-in-Concert in de Hofnar

Op zondagmiddag 7 maart aanstaande verzorgen docenten van het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) een concert in de theaterzaal van cultuurcentrum De Hofnar. Eens in de paar jaar is het voor docenten dé gelegenheid om elkaar op te zoeken om een mooi en muzikaal afwisselend programma voor te bereiden.

Solisten, duo's, trio's en ensembles worden speciaal voor deze gelegenheid samengesteld uit docenten van de muziekschool. Bij de muziekkeuze wordt uitgegaan van een afwisseling in stijlen en een variatie aan instrumenten: van licht klassiek tot flamenco en populairen muziek, van harp tot gitaar. Op het programma staan onder andere werken van Frédéric Chopin, Andrew Byrne en Tom Waits.

Informatie
Het concert vindt plaats op zondag 7 maart en begint om 15.00 uur. De toegang is EUR 3,50 en voor kinderen tot 12 jaar slechts EUR 2,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kaartverkoop van De Hofnar, telefoonnummer 040-2074010.

De administratie van het CMD is bereikbaar voor informatie over dit concert op werkdagen tussen 9.30 - 17.00 uur via telefoonnummer 040-2083591.