RTL Group

Beautycoach Thijs Willekes staat kijker bij met raad en daad in So Thijs

Modetrends wisselen elkaar in rap tempo af en het aanbod in kleding en schoonheidsproducten is enorm. Reclameboodschappen vliegen je om de oren en maken de verwarring er niet minder op. Wat past nu het beste bij de vorm van jouw gezicht, lichaam en huidskleur? In deze warboel blijft één man overeind staan die alle antwoorden op zak heeft. Beautyspecialist Thijs Willekes selecteert vanaf zondag 7 maart alleen de beste producten, tips en trucs voor de kijker in het nieuwe RTL 5-programma So Thijs. In acht afleveringen laat Thijs zien hoe je met beauty en styling je beste ik naar boven kunt halen. Dat dit niet altijd hoeft met méér make-up wordt duidelijk in de wekelijkse rubriek de Make-Under. Hier opent Thijs de ogen van dames die zich volledig overstylen met over-the-top haar en make-up. Thijs laat hen kennismaken met een geheel nieuw motto: less is more.

Elke week gooit Thijs ook zichzelf in de strijd om alle beproefde middelen die tot schoonheid zouden leiden, te testen. Zo laat hij tientallen naalden in zijn lichaam zetten in een acupunctuursessie, zijn lippen opspuiten en wordt zijn gebit rigoureus onder handen genomen bij de cosmetische tandarts. Verder plukt Thijs mensen van de straat en geeft hij hen ter plekke advies over hoe ze hun looks qua kleding of uiterlijk kunnen verbeteren.

In de BNers Favorites onthullen bekende landgenoten hun beauty geheimen en uit welk potje hun schoonheid komt. Ook de kijker thuis kan bij Thijs terecht. Via de webcam krijgen zij antwoord op hun brandende vraag over visagie en styling.

Thijs Willekes was eerder te zien in onder andere LookingGood en Hollands Next Top Model. De afgelopen jaren werkte hij met actrices en presentatrices als Lieke van Lexmond, Fiona Hering en Renate Verbaan. Thijs is tevens verantwoordelijk voor de make-up en het haar in de mode en beauty series van diverse modebladen.

Uitzending RTL 5, zondag 7 maart, tussen 18.30 uur en 19.00 uur. Herhaling RTL 5, zaterdag 13 maart tussen 15.40 en 16.10 uur
---

Noot aan de redactie: Beeld is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roos Franssen, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718624 of roos.franssen@rtl.nl