Burgemeesters spelen op Kaalheide voor goed doel

02/03/2010 17:19

De Lepra Stichting

Zondag 7 maart speelt het Nederlands Burgemeesterselftal (NBE) om 10.00 uur op het sportcomplex van Roda JC een voetbalwedstrijd ten bate van de Leprastichting.

Na afloop van deze wedstrijd zal het Burgemeesters Elftal een cheque overhandigen aan Raymond van Haeften, hoofd fondsenwerving van de Leprastichting.

Het burgemeesterselftal, dat officieel staat ingeschreven bij de KNVB, speelt circa acht wedstrijden per jaar ten bate van de Leprastichting. In de ruim negentien jaar van zijn bestaan is nu ruim 320.000 Euro bijeengebracht.

Hoofdsponsors van het burgemeesterselftal is Getronics PinkRoccade, Promotex. Samen met subsponsors Management en Adviesbureau BMC, MACC en Fairplay Centers maken zij het voor het elftal financieel mogelijk om het sportieve en ideële doel te bereiken.

Voor het burgemeesterselftal treden zondag o.a. C.H.J. Lamers (Houten), A.A.M.M. Heijmans (Bernheze), R.G. Welten (Borne), H. Heijman (Oostgelre), J.J.G.M. Geukers (Westervoort), A.A.M. Jacobs (Helmond), H.A. v.d. Meer (Zederik), G.E.W. Prick (Groesbeek), J.B. Waaijer (Zoetermeer), H.G. Vos (Nuth) en J.J.M. Som (Kerkrade) op.

De burgemeesters worden gecoached door de heer J.A. Leegwater (oud-burgemeester Scheemda)