Tom Coronel

4 Maart 2010
Tom Coronel loopt in val Bananasplit

WTCC-coureur Tom Coronel is recent het slachtoffer geworden van het populaire TROS tv-programma Bananasplit. Samen met Toms tweelingbroer Tim haalde Bananasplit als onderdeel van de nieuwe programmareeks een zeer geslaagde grap met de SEAT-coureur uit, die het normaliter zelf niet schuwt om hetzelfde met anderen te doen. Aanstaande zondag zendt de TROS om 20.20 uur op Nederland 1 de eerste aflevering van de nieuwe Bananasplit-reeks uit, waarin Tom Coronel direct aan de beurt is.

Frans Bauer en zijn Bananasplit-team hebben de lat voor deze tweede reeks afleveringen weer hoog gelegd als het gaat om leuke, verrassende, spraakmakende en smaakvolle grappen met bekende en onbekende landgenoten. In de komende acht afleveringen pelt Frans op zondagavond een banaantje met onder meer Patty Brard, Lieke van Lexmond, Jan de Hoop, Hans Klok, Antoinette Hertsenberg, Huub Stapel, Peter Faber, Dré Hazes, Sipke Jan Bousema, Jörgen Raymann en onze eigen Tom Coronel.

Al in de eerste aflevering, op zondag 7 maart aanstaande, staat de verborgen camera gericht op Tom en Tim. Tijdens een zakelijk onderhoud praten ze met een mogelijke nieuwe sponsor over grote geldbedragen. Maar hoe reageert Tom als zijn tweelingbroer Tim zich tijdens de vergadering hoogst onbehoorlijk gedraagt? Kijk daarvoor aanstaande zondag naar Bananasplit, 20.20 uur op Nederland 1.

Frans Bauer was met zijn nieuwe versie van deze TROS-klassieker de tv-verrassing van 2009. Maar liefst 3,2 miljoen kijkers stemden af op de allereerste aflevering met de Brabantse volksheld in de rol van presentator. Gemiddeld scoorde de eerste Bananasplit-reeks 2,6 miljoen kijkers. Kijk voor meer informatie op www.bananasplit.nl. Via de Bananasplit site is de uitzending ook op een later tijdstip nog terug te zien.