TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 01-03-2010

Televisie
BANANASPLIT
Uitzending vanaf zondag 7 maart
Nederland 1 - 20.20 uur

FRANS HEEFT WEER VEEL 'BANAANTJES TE PELLEN' MET BN'ERS

De TROS start op zondag 7 maart met het tweede seizoen van BANANASPLIT op Nederland 1. Frans en zijn team hebben voor deze tweede reeks de lat weer hoog gelegd als het gaat om leuke, verrassende, spraakmakende en smaakvolle grappen met bekende en onbekende landgenoten. In de komende acht afleveringen pelt Frans op zondagavond een banaantje met onder meer Patty Brard, Lieke van Lexmond, Jan de Hoop, Hans Klok, Antoinette Hertsenberg, Huub Stapel, Peter Faber, Dré Hazes, Sipke Jan Bousema en Jörgen Raymann.

In de eerste aflevering op zondag 7 maart staat de verborgen camera gericht op Tatjana Simic. Als eerbetoon aan de rondborstige Nederlandse vrouw krijgt Tatjana als eerste ter wereld een echt borstbeeld. Of liever gezegd: een borstenbeeld. Zal zij haar voorgevel laten vereeuwigen?

Ook de autoracende tweeling Tim en Tom Coronel zijn 'slachtoffers' van Frans. Ze praten over grote geldbedragen met een mogelijke nieuwe sponsor. Maar hoe reageert Tom als zijn broer Tim zich tijdens de vergadering hoogst onbehoorlijk gedraagt?

Frans Bauer was met zijn nieuwe versie van deze TROS-klassieker de tv-verrassing van 2009. Maar liefst 3,2 miljoen kijkers stemden af op de allereerste aflevering met de Brabantse volksheld in de rol van presentator. Gemiddeld scoorde de eerste reeks 2,6 miljoen kijkers.

Voor meer informatie: www.bananasplit.nl




TROS