Gemeente Almere

Wijze Vrouwen Harten Wensen


07-03-2010 | Start: 13:00 | Eind: 17:30 | Locatie: Het Wierdendok, Oldewierde 170, 1353 HV Almere

Almere In het kader van Internationale Vrouwendag zet Definest zich in om vrouwen een boost aan eigenwaarde te geven tijdens de Wijze Vrouwen Harten Wensen in Het Wierdendok aan de Oldewierde. Om deze workshop voor zoveel mogelijk vrouwen toegankelijk te maken is de datum gepland op zondag 7 maart. Chrystal Clear was zo enthousiast over deze workshop dat zij Definest heeft uitgenodigd mee te werken aan een reeks workshops voor het Women in Control Fund.

In samenwerking met Plan Nederland gaan de opbrengsten van deze workshops direct naar microkrediet voor vrouwen in ontwikkelingslanden. Hiermee word er weer een doel van Definest verwezenlijkt, aldus Aerts, oprichtster van Definest. Elk jaar streven we er naar zoveel mogelijk vrouwen een kans te geven zich verder te ontwikkelen naar successen in hun leven. Zo hebben we bijvoorbeeld ook bijdragen geleverd binnen het vrouwenplatform Women Inc. en Redtent.

Voor informatie over Wijze Vrouwen Harten Wensen en Definest: www.definest.nl of bel 036 5355388.

Tijdens deze middag staan jij en het leven van je dromen centraal.

"Onze uitdaging is niet het aanleren, onze uitdaging is het afleren"
-Ursula Aerts

Soms zit het in je genen: het wegcijferen van jezelf, je grenzen laten overschrijden, het voortdurend rekening willen houden met.., jezelf ondergeschikt of incapabel voelen, het willen aanpassen van je uiterlijk voor goedkeuring van een ander. Tja, en die goedkeuring die komt er nooit. Want soms zitten deze energieverslinders gewoonweg in je genen. Ze versnellen het ouderdomsproces, terwijl we ons uiteindelijk eeuwig jong willen voelen en willen voelen dat we vrij zijn. Vrij zijn om te doen en laten wat we willen. Toch is het mogelijk, want we hoeven niet te geloven wat we denken. We kunnen luisteren naar de wijsheid in ons hart.

Vanmiddag maken we tijd en ruimte voor een nieuw begin, een schone lei: aandacht voor het leven van je dromen.

Met praktische en creatieve principes geef je een kleurrijke boost aan je droombeeld. Je maakt je eigen collage en via ceremonie en ritueel doorbreek je elk idee, dat je ervan weerhoudt je droom te realiseren. Je ontvangt hierbij een metafoor voor het leven.

Met gebruik van een krachtig draagvlak en de juiste hoeveelheid aandacht voor het leven van je dromen kun je deze middag ervaren hoe bijzonder goed het voelt om samen met anderen aan jezelf en het leven van je dromen te werken op een creatieve en ontspannen, bijna speelse wijze.

Voor wie: Vrouwen
Door wie: Ursula Aerts

Reserveren is gewenst. Meer informatie: T 036 5355388 of via www.definest.nl