Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - bestemd voor onmiddellijke vrijgave

Lichtenvoorde, 8 februari 2010

Landelijke 4x4 vakantiebeurs - ultieme vakantie voorpret

Op 7 maart 2010 is de jaarlijkse 4x4 vakantiebeurs in Loon op Zand. De vakantieganger vindt daar alles wat nodig is voor een uitdagende of juist ontspannende 4x4 vakantie. Van uitrusting en tenten tot en met kleding en reizen. Iedereen die in offroad vakanties geïnteresseerd is komt tussen 10 en 16 uur naar de grootste 4x4 vakantiebeurs tot nu toe.

Greenlanen of zwaar terrein?
Vakantie, wie heeft er geen zin in? De voorbereiding is minstens zo leuk als de reis zelf. Op de 4x4 vakantiebeurs vindt de liefhebbers alle soorten reizen. Individueel of in groepsverband en van ontspannen greenlanen tot zware expedities voor de echte liefhebbers. U vindt er reizen naar onder andere Rusland, Tunesië, IJsland, Portugal, Frankrijk, Scandinavië en nog veel meer.

Van koffie tot koffer
Meer dan 40 exposanten zullen op 7 maart hun vakantieaanbod laten zien. Naast de reizen vindt de bezoeker alles wat nodig is voor de ultieme 4x4 vakantie. Van koffiemok tot dakkoffer en van tenten tot trailers. Na een bezoek aan de vakantiebeurs gaat de bezoeker beslagen met informatie en de juiste accessoires op reis. Alleen daarom is een bezoek aan de 4x4 vakantiebeurs meer dan de moeite waar.

Voor klein en groot
Een bezoek aan de 4x4 vakantiebeurs is vooral een gezellige dag. Speciaal voor de kinderen is er een klimwand en de liefhebbers kunnen kanovaren. Gelijk met de vakantiebeurs start op 7 maart ook de LRCH Trial competitie, de spannende behendigheidswedstrijd met veel kijkplezier. Er is volop gelegenheid voor een hapje en een drankje. De vakantiebeurs is geschikt voor klein en groot. Dat geldt ook voor het type 4x4 dat de bezoeker rijdt, of zou willen rijden. Van de compacte Suzuki Jimny tot en met de oversized Hummer kunnen er terecht. Hoewel de 4x4 vakantiebeurs georganiseerd wordt door de Land Rover Club Holland is zij bedoeld voor iedereen die in 4x4 geïnteresseerd is.

Niet te missen
Bent u ook zo aan vakantie toe? Kom dan op 7 maart tusssen 10 en 16 uur sfeerproeven op het Experience Island in Loon op Zand. De toegang is gratis voor alle geïnteresseerden. Geniet van het aanbod van meer dan 40 exposanten met van alles op het gebied van 4x4 vakanties. Meer informatie: www.4x4vakantiebeurs.nl.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht