Voorjaarsbeurs 2010, vol met primeurs en noviteiten

Publicatiedatum: 09-02-2010

UTRECHT - In het voorjaar alvast de nieuwste collecties bekijken en inkopen. Dat is de insteek van de jaarlijkse Voorjaarsbeurs van Trade Mart Utrecht. Deze vindt dit jaar plaats van zondag 7 t/m dinsdag 9 maart in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers krijgen een compleet overzicht van de nieuwste collecties en zien als eerste alle trends en productintroducties van dit voorjaar én van Kerst.

De Voorjaarsbeurs staat altijd in het teken van vernieuwing: nieuwe collecties en producten die door de exposanten worden getoond, bepalen voor een belangrijk deel het aanzien van de eerste helft van 2010. Dit voorjaar opent de totaal vernieuwde derde etage de deuren. Omgedoopt tot Kitchen & Dining is de derde etage het vernieuwende platform van de branche. Het openingsprogramma biedt elk wat wils.

Kampioenen voor het grijpen bij Kitchen & Dining
Openheid en transparantie zijn de kernwoorden voor de vernieuwing van de derde etage. Meer dan 175 merken presenteren zich vanaf de Voorjaarsbeurs in een compleet nieuwe omgeving en uitstraling. Het openingsthema 'Kampioenen' verwijst naar de diverse A-merken die zich daar presenteren en die tot de top binnen hun segment behoren. Naast de vaste merkenkampioenen staat er een scala aan Nederlandse kampioenen op het openingsprogramma. Zondag geeft het Nederlandse junioren kookteam een presentatie en draait DJ Dennis van de Geest in de middag zijn plaatjes. De officiële opening wordt op maandag 8 maart om 13.00 uur ingeluid door Ramon Beuk. Om 16.00 uur neemt het Nederlandse WK Kookteam het stokje over voor een overheerlijke kookpresentatie. Op dinsdag 9 maart staat een wijn-, kaas- en bierproeverij op de agenda. Uiteraard staat er nog veel meer op tafel.


BEZOEKERSACTIES

Win een diner en overnachting bij Sterrenrestaurant Oud Sluis
Elke detaillist die tijdens de Voorjaarsbeurs een order plaatst bij een van de merken van Kitchen & Dining ontvangt een lot. Op dinsdag 9 maart om 16.00 uur vindt de uitreiking van de loterij plaats bij het Loungeplein op de derde etage. De winnaar krijgt een diner en overnachting aangeboden bij Sterrenrestaurant Oud Sluis, van Sergio Herman, in het Zeeuwse Sluis.

Win Uw Order Terug
Wegens succes op de Najaarsbeurs 2009 wordt de actie 'Win Uw Order Terug' herhaald. Na het plaatsen van een order leveren bezoekers een kopie van de orderbevestiging in en maken kans op het terugwinnen van een deel van het aankoopbedrag. Dagelijks worden de winnaars bekend gemaakt.
Gastexposanten op de 7e etage


In de expozaal op de 7e etage is bij binnenkomst een trendplein ingericht door styliste Marie-Gon Vos met producten van alle aanwezige exposanten. Naast de producten van Van Verre komen onze exposanten ook van ver! Nieuwe deelnemers komen o.a. vanuit België - Happy Lights.be - en vanuit Egypte - Trade Man - met linnengoed. Deense merken zijn aanwezig en vanuit ons buurland Duitsland is o.a. Casablanca vertegenwoordigd met stijlvolle Home en Living accessoires. Daarnaast is er een kerstgedeelte ingericht met o.a. Heijting Holland, Christmas Inspirations en Pine Apple/By Hedges.


Productintroducties

Exposanten grijpen de Voorjaarsbeurs aan voor productintroducties. Ook zijn er tal van nieuwe exposanten en producten.

Openingstijden Voorjaarsbeurs 2010
Zondag 7 maart van 10.00 tot 18.00 uur
Maandag 8 maart van 10.00 tot 21.00 uur
Dinsdag 9 maart van 10.00 tot 18.00 uur
Vakbeurs Wonen.nl


VNU Exhibitions Europe, organisator van Trade Mart Utrecht, lanceerde tijdens de Najaarsbeurs 2009 de digitale vakbeurs 'Vakbeurs

Wonen.nl' (www.vakbeurswonen.nl). Op deze site kunnen bezoekers zeven dagen per week, 24 uur per dag, terecht voor uitgebreide informatie over leveranciers, merken, een compleet aanbod woonaccessoires, kook- en geschenkartikelen, glas, porselein, aardewerk, (klein)meubelen en nog veel meer. Kortom, alles voor in en om het huis. Via deze nieuwe online vakbeurs kunnen winkeliers zich het hele jaar door oriënteren op nieuwe producten en aanbiedingen, ook als er geen beurs is.

Trade Mart Utrecht

Trade Mart Utrecht is het handelscentrum voor de non food detailhandel, bestaat al meer dan veertig jaar en omvat 400 permanente showrooms. Jaarlijks bezoeken 75.000 detaillisten Trade Mart Utrecht om hun orders te plaatsen. Het aanbod is ingedeeld in de segmenten Jewels & Watches (maandelijks open, vier meerdaagse events per jaar), Kitchen & Dining, Home & Living (maandelijks open), Fashion Accessories en Direct Sales (wekelijks open) en Toys & Trends (maandelijks open). Trade Mart Utrecht organiseert jaarlijks de Nieuwjaarsbeurs, Voorjaarsbeurs, Zomerbeurs en Najaarsbeurs. Meer informatie: www.voorjaarsbeurs.nl


Noot voor de redactie (