Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 10.15 uur

Utrecht, 07-03-2010

Jongen in elkaar geslagen en beroofd

ZEIST Zaterdagmorgen rond 2.00 uur is een 17-jarige jongen uit Driebergen in elkaar geslagen en beroofd op het Rond in Zeist.

Hij had zijn fiets bij een horecagelegenheid gestald op Het Rond in Zeist. Toen hij die wilde pakken bleek de fiets omgegooid. Er stonden daar twee groepen jongeren. Hij wenste hen een prettige avond, waarna hij op zijn hoofd en gezicht werd geslagen. Hij had een tas bij zich die deze door een aantal jongens is doorzocht. Er werden spullen uit de tas gepakt en kapot gemaakt. Uiteindelijk kon het slachtoffer wegkomen.

Heeft u informatie over dit incident? Neemt u dan contact op met de politie in Zeist 0900-8844.

Overleden na verkeersongeval

ZEIST- Op zaterdagmorgen vond er rond 4.00 uur een ongeval op de Driebergseweg plaats.

Een voertuigbelandde na een inhaalmanoevre op de verkeerde weghelft en kwam tegen een boom tot stilstand. Het voertuig raakte zwaar besachadigd. Met hulp van de brandweer is de zwaargewonde 23-jarige bestuurder uit Driebergen uit de auto gehaald. Hij is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Uiteindelijk is het verkeersslachtoffer daar s middags overleden als gevolg van zijn verwondingen. de politie onderzoekt nog de precieze oorzaak van het ongeval.

Aangehouden in verband met auto-inbraken en heling

ZEIST Een man en vrouw zijn zaterdagmiddag aan de Laan van Vollenhove aangehouden in verband met auto-inbraken en heling.

Op een melding van een bewoner ging de politie zaterdagmiddag rond 12.15 uur naar de parkeergarage bij één van de flats aan de Laan van Vollenhove. Daar troffen zij een 46-jarige vrouw uit Zeist en een 40-jarige man zonder vast woon of verblijfplaats aan bij een auto. Deze twee bleken bekend te zijn bij de politie in verband met andere auto-inbraken.

Het voertuig was niet verzekerd. In de auto lagen onder andere diverse autoradios, inbrekerswerktuig en verdovende middelen. De twee zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.