Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 07-03-2010

Horecadienst Breda: redelijk druk in de stad, vijf aanhoudingen

BREDA: Het was zaterdagavond en -nacht redelijk druk in de binnenstad van Breda. Agenten die waren belast met het horecatoezicht in de Bredase binnenstad, hebben vijf aanhoudingen verricht. Drie stappers werden aangehouden wegens mishandeling bij twee afzonderlijke
incidenten, een ander mocht mee naar het bureau wegens vernieling en de vijfde aanhouding betrof een man die de openbare orde verstoorde. Er werden vijf bekeuringen uitgeschreven wegens fout parkeren en wildplassen.

Politie haalt Bredase veelpleger van de straat

BREDA: De politie heeft zaterdagmiddag een 42-jarige Bredanaar aangehouden in de Barones. De man probeerde rond 14.00 uur bij een drogisterij voor ruim 80 euro aan parfum te stelen, maar hij werd betrapt. De verdachte staat geregistreerd als veelpleger en werd conform de afspraken met het Openbaar Ministerie op het bureau in verzekering gesteld.

Aanhouding bij controle op alcohol en drugs in Valkenberg

BREDA: Een 24-jarige man uit Halsteren is zaterdagmiddag rond 15.00 uur in het Valkenberg aangehouden. De man rookte een joint en dat is verboden op die locatie. De politie controleert regelmatig in het Valkenberg op het gebruik van alcohol en drugs om overlast tegen te gaan en het park veilig en leefbaar te houden. De Halsternaar, die geen ID-bewijs op zak had, droeg ook nog een busje pepperspray bij zich. Hij mocht mee naar het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 07-03-2010 12:08 | © Regio Midden en West Brabant |