Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 12.15 uur

Utrecht, 07-03-2010

Dief in tram aangehouden

IJSSELSTEIN Zaterdag 6 maart kreeg de politie om 19.30 uur de melding dat er een jongen in de tram was gestapt die eerder die dag, rond 16.30 uur, een tas met portemonnee in de tram had gestolen. De politie wachtte de jongen op bij de Baronielaan en hield hem aan. De jongen (15 jaar uit IJsselstein) is naar het politiebureau gebracht voor verhoor en zijn ouders zijn in kennis gesteld.

Auto tot stilstand tegen lantaarnpaal

HOUTEN Op zondag 7 maart rond 00.25 raakte een automobilist bij de oprit van de A27 richting Utrecht de macht over het stuur kwijt en raakte in een slip. De auto kwam hierdoor tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De bestuurder (32-jarige Utrechter) raakte niet gewond maar zijn medepassagier (33-jarige Utrechtse) wel. Zij is met nekklachten naar het ziekenhuis overgebracht.

Alcohol in het verkeer

NIEUWEGEIN In de nacht van zaterdag op zondag 7 maart heeft de politie rond 02.40 uur een 26jarige inwoner van Vianen aangehouden voor rijden onder invloed.

De man reed over de Ratelaar toen het rijgedrag van de man agenten opviel. Uit controle bleek dat de man te veel alcohol gedronken had (604 ug/l). Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden. De man was al eerder opgepakt voor rijden onder invloed.