Watersportverbond - KNWV

Winner Yachts doet grote bijdrage aan Sonar-actie

zondag 7 maart 2010

Winner Yachts, eigendom van oud-coach van het Sonar-team Remco Sol, heeft op de HISWA toegezegd een groot aantal van de wensen op de lijst van het Paralympische Sonar-team in te vullen. Sol: âIk hoorde van de actie en heb meteen contact opgenomenâ.

Wensenlijst 'Een Sonar naar Londen'

Udo Hessels, stuurman van het Sonar-team dat samen met het
Watersportverbond druk bezig is de campagne âEen Sonar naar Londenâ tot een succes te maken: âRemco is onze coach geweest in de periode van 2002 tot en met 2004. Mede door zijn inspanningen zijn wij wereldkampioen geworden en hebben wij zilver gehaald op de
Paralympics. Remco is nu eigenaar van Winner Yachts in Enkhuizen en wil een groot deel van onze wensenlijst voor zijn rekening nemenâ.

Zo heeft Winner Yachts toegezegd de benodigde reparaties aan de romp en de kiel uit te voeren, en levert het onder andere trainingsboeien, stootkussen en een giek en fokkeloet.

Samen met de andere partijen die hun bijdrage hebben toegezegd op de beurs is de wensenlijst van het team van Hessels en zijn teamgenoten Mischa Rossen en Marcel van de Veen nu bijna gevuld. âAls we ook wat partijen vinden die financieel willen bijdragen, gaat het zeker lukken om naar Hyères te gaan en mee te doen aan het WK voor
gehandicaptenklassen in Medemblik begin juli,â aldus Van de Veen.