Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 07-03-2010

Politie arresteert vier mannen bij bedrijfspand in Oudenbosch

STEENBERGEN: De politie heeft zaterdagmiddag rond 17.00 uur drie mannen aangehouden op verdenking van een inbraak in een bedrijfspand aan de Molenweg. Het gaat om twee Bergenaren van 32 en 33 jaar en een 32-jarige man uit Oudenbosch. Het drietal is in verzekering gesteld op het bureau voor verder onderzoek; een auto die voor het pand stond, is in beslag genomen. De man uit Oudenbosch probeerde zich aan zijn arrestatie te voorkomen door uit een raam te springen. Ook beet een diensthond hem in zijn schouder. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Toen agenten ter plaatse met hun onderzoek bezig waren, hebben ze ook nog een 42-jarige Steenbergenaar aangehouden met twee tassen met lood en koper. Beide incidenten houden vooralsnog geen verband met elkaar.

Bergse dief op heterdaad betrapt met partytent

BERGEN OP ZOOM: Een 38-jarige man uit Bergen op Zoom is zondagmorgen kort na 00.00 uur tegen de lamp gelopen. Surveillerende agenten zagen dat hij in een auto reed met een langwerpige doos die half uit het raam stak. Ze controleerden hem op de Marconilaan-Noord en toen werd duidelijk dat de man een partytent had gestolen bij een nabijgelegen bedrijf. Ook had hij een terrastafel en enkele slaapzakken in zijn auto gelegd. Volgens de man, die naar eigen zeggen spijt had van zijn actie, kon hij zonder iets te forceren het bedrijf binnenkomen. Wel vernielde hij een schutting om de goederen makkelijker te kunnen inladen. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Steenbergse jongens stichten brandje bij bushokje

STEENBERGEN: Twee jongens uit Steenbergen van 16 en 19 jaar zijn zondagmorgen rond 04.15 uur aangehouden wegens brandstichting en baldadigheid. Agenten die toezicht hielden op de Wipstraat - waar in het weekeinde regelmatig vernielingen worden gepleegd - zagen dat het tweetal een brandje stichtte bij een bushokje en met een fiets tegen het hokje gooide. Ook werd er hard tegen de ruiten geslagen. De twee jongens mochten meer naar het bureau.

Inbrekersgilde bezoekt drie woningen in Zevenbergen

ZEVENBERGEN: In drie woningen in Zevenbergen is zaterdagavond en
-nacht ingebroken. Uit de woningen aan St. Elisabethstraat, De Meeren en de Stationstraat werden onder meer geld en hifi- en
computerapparatuur gestolen. De politie onderzoekt de eventuele samenhang tussen de inbraken.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 07-03-2010 14:06 | © Regio Midden en West Brabant |