Politie Zeeland


---


Z-394-2010 Diefstal uit woning, Axel
Tussen zaterdagavond 23.00 uur en zondagochtend 06.10 uur is er ingebroken in een woning aan de Prins Hendrikstraat in Axel.
Uit de woning zijn vele honderden euro's, computerapparatuur en geluidsapparatuur met een totale waarde van honderden euro's weggenomen.
Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

Z-395-2010 Rijden onder invloed, Philippine
In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.35 uur is een 19-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen, aan de Laureijnstraat in Philippine, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de beginnend bestuurder ruim 2,6 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

W-396-2010 Rijden onder invloed, Middelburg
In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.20 uur is een 27-jarige automobilist uit Vlissingen, bij een alcoholcontrole aan de Poelendaelesingel in Middelburg, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 4,5 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

O-397-2010 Doorrijden na aanrijding, Goes
Vrijdagavond rond 23.00 uur vond er op de Westwal in Goes een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 26-jarige automobilist uit Schiedam reed over de Westwal, komende uit de richting van het Admiraalplein. Op de T-splitsing met de Zusterstraat kreeg hij geen voorrang van een auto die, vanuit de Zusterstraat, de Westwal opreed.
De Schiedammer en de 19-jarige bestuurder van de andere auto, uit de gemeente Borsele, spraken af de aanrijding af te handelen op een nabij gelegen parkeerterreintje. De 19-jarige automobilist reed hierop echter hard weg in de richting van het station.

Door de politie is de 19-jarige man, in de auto, aangetroffen op het busplein. Uit ademanalyse bleek dat hij ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat hij niet in het bezit is van een rijbewijs. Ook was hij in het bezit van een gebruikershoeveelheid softdrugs. De drugs zijn in beslag genomen.
Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

O-398-2010 Diefstal uit woning, Kats
Tussen zaterdagmiddag 14.00 uur en zondagochtend 11.05 uur is er ingebroken in een woning aan de Hamerstedestraat in Kats.
Uit de woning is computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen. Er is geen braakschade.