BOVAG

BOVAG Dealercongres 2010 'Branche in Beweging'

04 november 2009

Het is tijd voor antwoorden, tijd voor visie op automotive retail. Daarom zet BOVAG Autodealers inhoud en duidelijkheid centraal tijdens het zestiende Dealercongres op dinsdag 9 maart 2010 in het Utrechtse Beatrix Theater. Binnen het veelzeggende thema `Branche in Beweging' wordt vooruitgekeken naar de toekomst van de autodistributie in Nederland.

De resultaten van het spraakmakende brancheonderzoek `De Autodealer in 2015' dat BOVAG Autodealers momenteel door DBSC Consulting laat uitvoeren, zullen bekend worden gemaakt. Verder geven een aantal deskundigen van binnen en buiten de branche hun heldere visie op de toekomst vanuit hun vakgebeid. Uiteraard zal daarover vervolgens een levendige discussie worden gevoerd .

Nieuwe voorzitter
Op het Dealercongres 2010 zal ook de nieuwe voorzitter van BOVAG Autodealers aantreden, want na zeven jaar neemt de afdeling afscheid van zijn gedreven voorzitter Geert Vermeer. Als voorzitter heeft hij zich met veel kennis van zaken sterk gemaakt voor de leden van BOVAG Autodealers en hen door goede en slechte tijden vastberaden de weg gewezen. Op 9 maart geeft hij de voorzittershamer door aan zijn opvolger.

RODI 2009
Traditiegetrouw wordt ook de RODI 2009 uitgereikt tijdens het BOVAG Dealercongres. Welke importeur is erin geslaagd om in economisch moeilijke tijden een goede relatie met zijn dealers te onderhouden? Bij de feestelijke uitreiking wordt het bekend gemaakt. Dit jaar zijn er prijzen te winnen in twee categorieën: de importeur die in het geheel het beste scoort en de importeur die het snelste is gestegen in de ranglijst.