VU medisch centrum

Executive Network Dinner Amstel Club

9 maart 2010 | Bijeenkomst

Tijdens het Executive Network Dinner van dinsdag 9 maart a.s. zullen Prof. Dr. Winald Gerritsen, Drs. Kees Storm en Drs. Frank Kramer ingaan op de publiek private investering in het kankeronderzoek.

Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor het aperitief. De lezing begint om 19.00 uur en wordt afgesloten met een diner waarbij de sprekers aanwezig zullen zijn .

Sinds juni 2006 beschikt VU medisch centrum (VUmc) over een centrum voor kankeronderzoek: VUmc Cancer Center Amsterdam. VUmc CCA is een bundeling van kennis en kunde op het gebied van kanker.

Het doel van VUmc CCA is simpel: zoveel mogelijk patiënten genezen en er voor zorgen dat kanker teruggedrongen wordt tot een behandelbare chronische kwaal.
Mocht genezing niet meer mogelijk zijn dan zorgt VUmc CCA ervoor dat de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk is.

VUmc CCA realiseert haar ambities door bijdragen van particulieren en zakelijke donateurs. Maatschappelijk betrokken ondernemen en persoonlijke
betrokkenheid van bestuursleden (van de Stichtingen die VUmc CCA steunen) en relaties uit het netwerk maken mogelijk dat VUmc CCA grensverleggend onderzoek kan verrichten, nieuwe faciliteiten kan realiseren en life-style projecten aan kankerpatiënten en naasten kan bieden.

Winald Gerritsen, directeur VUmc CCA, vertelt over de gerealiseerde en toekomstige ontwikkelingen en introduceert twee nauw betrokken relaties die hier een belangrijke rol in spelen door bestuursactiviteiten en deelname in het project 'Food for Life'. Kees Storm (vice-voorzitter Stichting onderzoek Cancer Center Amsterdam) en Frans Kramer (directeur VEZET, groente en gemak) vertellen over hun zakelijke en persoonlijke betrokkenheid en hoe dit tot uiting komt in gezamenlijke projecten.

Uw introducés zijn van harte welkom deze avond.

De kosten voor deelname aan deze avond bedragen Euro 78 per persoon inclusief aperitief, twee-gangen diner, wijn en koffie met mignardises. Deze kosten worden verrekend met uw verbruiksforfait van de Amstel Club .
Datum : 9 maart 2010
Tijd : 18:00 tot 22:00
Locatie : De Amstel Club, Prof. Tulpplein 1, 1018 GX Amsterdam Kosten : Euro 78 pp inclusief
Telefoon : 020 - 5203149
Website : www.amstelclub.nl
Bijzonderheden :

Aanmelden - of informatie via secretariaat@amstelclub.nl