Gemeente Etten-Leur

Raadsvergadering op 9 maart

Agenda van de raadsvergadering op 9 maart

De voorzitter van de gemeenteraad maakt bekend dat op dinsdag 9 maart aanstaande 's avonds om 19.30 uur in de raadzaal een openbare raadsvergadering wordt gehouden.

Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:
* Voorstel varianten zomerkamp 2010

* Stemming motie evaluatie zomerkamp 2009
* Voorstel inzake onderzoek geloofsbrieven en toelating nieuwe raadsleden

* Afscheid gemeenteraad (zie voor meer informatie het bericht "Laatste raadsvergadering in deze zittingsperiode" hieronder).

Voor belangstellenden is er gratis een exemplaar van de raadsagenda verkrijgbaar in het informatiecentrum in het stadskantoor. Deze agenda kan worden afgehaald tot en met dinsdag 9 maart 2010, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens kan de agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten vanaf maandag 1 maart worden ingezien in het informatiecentrum van het stadskantoor en in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4.

De volledige agenda van de raadsvergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl bij Raad & informatie > Vergaderingen > Raadsvergaderingen > Alle vergaderingen in 2010 > 9 maart

image

Afscheid van raadsleden

Laatste raadsvergadering in deze zittingsperiode

Op dinsdag 9 maart om 19.30 uur in de Raadzaal (ingang Raadhuisplein) wordt de laatste vergadering van de gemeenteraad van Etten-Leur in deze zittingsperiode gehouden. In deze vergadering wordt er in het bijzonder afscheid genomen van die raadsleden die geen deel meer uitmaken van de nieuwe gemeenteraad. Aansluitend is er voor belangstellenden gelegenheid om in de Schonckzaal (ingang Markt 1) persoonlijk afscheid te nemen van de raadsleden.

Graag nodigen wij u uit voor deze raadsvergadering en de aansluitende informele bijeenkomst.

De gemeenteraad van Etten-Leur.

De griffier, De voorzitter,

drs. W.C.M. Voeten. Mw. H. van Rijnbach-de Groot.

WOZ-portaal
Raadsvergadering

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4

4875 AA Etten-Leur
Tel: 14 076

info@etten-leur.nl