Erasmus Universiteit Rotterdam

Get Growing

Datum
Van: 09 maart 2010 16:00
Tot: 09 maart 2010 19:00

---

Locatie:
World Trade Center, Beursplein, Rotterdam

Toelichting
Finale van de EUREOS Student Challenge: Teams van talentvolle en ondernemende studenten van de Erasmus Universiteit, TU Delft en de Universiteit Leiden presenteren hun ondernemerschaps-helden, en pitchen zij waarom de betreffende ondernemer een held is. `De held' is natuurlijk ook bij deze finale aanwezig. Collegevoorzitter Pauline van der Meer Mohr van de Erasmus Universiteit Rotterdam maakt de winnnaar van de Student Challenge bekend.

Finale EUREOS Student Challenge

Op dinsdag 9 maart 2010 organiseert het Holland Program on Entrepreneurship (HOPE) het evenement `Get Growing'. Het evenement begint met de finale van de EUREOS Student Challenge. Teams van talentvolle en ondernemende studenten van de Erasmus Universiteit, TU Delft en de Universiteit Leiden presenteren hun ondernemerschaps-helden, en pitchen zij waarom de betreffende ondernemer een held is. `De held' is natuurlijk ook bij deze finale aanwezig. Collegevoorzitter Pauline van der Meer Mohr van de Erasmus Universiteit Rotterdam maakt de winnnaar van de Student Challenge bekend.

Daarna zullen drie jonge, groeiende ondernemers uit Rotterdam, Delft en Leiden sparren met Dinko Valerio (Crucell), Tobias Walraven (Dutch Water Dreams) en Paul van Katwijk (voorzitter Entrepreneurs' Organization) over het laten groeien van hun bedrijf.

Na afloop is uiteraard alle ruimte voor ondernemers, studenten en andere geĂŻnteresseerden om elkaar te ontmoeten tijdens de borrel.