Waterschap Rivierenland

Inloopbijeenkomst Diefdijklinie

Bewoners en andere belangstellenden kunnen op dinsdag 9 maart kennis nemen van de plannen voor de dijkversterking van de Diefdijklinie en voor het verkeersveiliger maken van deze dijk. Het waterschap presenteert tijdens een inloopbijeenkomst de verder uitgewerkte plannen. De bijeenkomst vindt plaats in De Schildkamp te Asperen, van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Het waterschap is bezig met het maken van plannen om de Diefdijklinie als waterkering te versterken en ook om de verkeersveiligheid op de dijk te vergroten. De plannen zijn de afgelopen maanden verder ingevuld. Er ligt nu een conceptplan voor de dijkverbetering en er liggen ook verder ingevulde ideeën om de dijk verkeersveiliger te maken. Tijdens de inloopbijeenkomst op 9 maart kunnen bewoners en andere belangstellenden tot in detail zien wat de plannen inhouden. Ze kunnen ook wensen en ideeën kenbaar maken.
De inloopbijeenkomst vindt plaats in de Schildkamp, Leerdamseweg 44 te Asperen van 16.00 tot 20.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie
Afgelopen week is Nieuwsbrief nummer 5 over de Diefdijklinie uitgekomen. Hierin staat een samenvatting van de plannen voor de dijkversterking en van de plannen om de Diefdijklinie verkeersveiliger te maken. De nieuwsbrief is aan te vragen bij Linda van Doorn (email: l.van.doorn@wsrl.nl; telefoon: 0344 - 649 479). De nieuwsbrief - en andere informatie over de verbetering van de Diefdijklinie - staan elders op de website van het waterschap.