Gemeente Oldebroek


Overige informatie uit het gemeentenieuws van dinsdag 9 maart 2010

VERKIEZING GEMEENTERAAD 3 MAART 2010

TER INZAGE LEGGING AFSCHRIFT PROCES-VERBAAL P22-2
De burgemeester van de gemeente Oldebroek maakt bekend dat een afschrift van het proces-verbaal P 22-2 voor een ieder ter inzage is gelegd ter gemeentesecretarie, Raadhuisplein 1, 8096 CP Oldebroek. Dit proces-verbaal bevat de uitslag van de op woensdag 3 maart 2010 gehouden verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Oldebroek. De terinzagelegging wordt beëindigd, zodra over de toelating van de gekozen leden is beslist.

RAADSVERGADERING
Donderdag 11 maart 2010 vergadert de gemeentenraad om 19.30 uur in het gemeentehuis. AGENDA

01.
Opening.

02.
Beëdiging raadsleden.

03.
Sluiting.

Uitzending raadsvergadering
De raadsvergadering is rechtstreeks te volgen via internet. Op de dag van de raadsvergadering vindt u rechts op de startpagina van www.oldebroek.nl een knop 'beluisteren raadsvergadering'. Klikt u daarop, dan komt u direct in het scherm van de geluidsuitzending. Om 19.30 uur begint de vergadering en start de uitzending automatisch.

BESLUITENLIJST RAADSVERGADERING
Op grond van art. 23, lid 5, van de Gemeentewet dienen de besluitenlijsten van de raadsvergaderingen te worden gepubliceerd. Op de website van de gemeente Oldebroek, onderdeel "Bestuur en Organisatie", "Bestuur", "Gemeenteraad", "Besluitenlijst" is momenteel de lijst van de vergadering van 16 februari 2010 opgenomen.

RONDJE POLITIEK
Wekelijks zendt de LOCO op woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur het programma 'Rondje Politiek' uit. In de komende weken zijn aan de beurt: Woensdag 10 maartWethouders J. Klein en A. Maat
Woensdag 17 maartBurgemeester W.L. Zielhuis