Gemeente Valkenburg aan de Geul

Onderzoek tevredenheid cliënten WMO: uw mening telt!

De gemeente onderzoekt de tevredenheid van mensen die ondersteuning vanuit de gemeente ontvangen. Voorbeelden hiervan zijn hulp bij het huishouden, een scootmobiel, een rolstoel, gebruik maken van de Regiotaxi of een woningaanpassing.

Â

Een paar weken geleden heeft de gemeente Valkenburg aan de Geul een vragenlijst verstuurd. Als u een vragenlijst heeft ontvangen, ingevuld en teruggestuurd, danken wij u daarvoor hartelijk. Als u de vragenlijst nog niet heeft ingevuld, vragen wij u vriendelijk dit alsnog te doen. Hoe meer mensen meedoen aan het onderzoek, hoe beter de gemeente in beeld krijgt wat goed gaat en wat beter kan. Het onderzoek is anoniem en uw antwoorden hebben geen invloed op uw ondersteuning.

Â

Wilt u de vragenlijst invullen en terugsturen met de antwoordenvelop die u bij de vragenlijst heeft ontvangen vóór donderdag 18 maart. Een postzegel is niet nodig. Heeft u de antwoordenvelop of de vragenlijst niet meer of heeft vragen over het onderzoek? Neem dan contact met Marion Janssens (gemeente Valkenburg aan de Geul) op telefoonnummer (043) 609 93 41 of per mail m.janssen@valkenburg.nl.

Â