Gemeente Leudal


Nieuws

Herinnering: ondernemersenquête detailhandel in Leudal

In januari jongstleden berichtten we al dat adviesbureau BRO uit Boxtel momenteel voor de gemeente Leudal een visie op de retail opstelt. In de visie staat het toekomstperspectief van de winkels in Leudal centraal. Onderdeel van de visie is een enquête onder alle winkeliers in de gemeente Leudal. Hiermee wil BRO inzicht krijgen in het huidig functioneren van bedrijven, het oordeel over het aanbod en de visie op de toekomst.

Alle winkeliers in de gemeente hebben enige weken geleden deze enquête ontvangen. Velen hebben deze al retour gezonden aan BRO, maar nog niet allemaal. De gemeente Leudal en het Ondernemers Platform Leudal verzoeken deze winkeliers met klem om een kwartiertje vrij te maken voor het invullen van de enquête.
Ook uw visie telt mee!
De gegevens blijven uiteraard strikt anoniem en worden alleen voor dit onderzoek gebruikt. Nadere informatie ontvangt u bij de enquête. Als u als winkelier de enquête niet heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met dhr. Léon Rubens, bedrijvencontactfunctionaris gemeente Leudal, tel.0475 - 85 97 11.

Alvast bedankt voor uw medewerking.