Gemeente Lingewaard


Opknappen bruggen over de Linge in Doornenburg

In 2008 zijn er werkzaamheden uitgevoerd aan de Lingebrug in de Rijnstraat in Doornenburg. In verband met de reconstructie van de Pannerdenseweg is de opknap van de bruggen in de Kerkstraat en de Pas destijds niet uitgevoerd. Deze staan nu gepland voor maart 2010, de exacte start is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Als eerste zal de brug in de Pas opgeknapt worden. Deze werkzaamheden beginnen op woensdag 3 maart 2010. Tijdens deze werkzaamheden zal de brug afgesloten zijn voor alle verkeer. Dit zal ongeveer twee weken duren. Er zal een omleidingroute ingesteld worden door middel van borden. Deze gaat via de Rijndijk, Sterrenschans en de Pannerdenseweg (zie kaartje).

De werkzaamheden voor de brug in de Kerkstraat beginnen op 15 maart en duren twee weken.
De omleidingsroute gaat hier via Lingeweg, Rijnstraat, Duisterestraat en de Kerkstraat en zal eveneens door borden aangegeven worden.

Meer informatie?
Natuurlijk kunt u voor vragen altijd contact opnemen met de afdeling Ruimtelijk Beheer van de gemeente Lingewaard, telefoonnummer (026) 326 01 11 of een mail sturen aan gemeente@lingewaard.nl

download Kaartje opknappen brug over de Linge

(Geplaatst: 9 maart 2010)