BOVAG

Jong Management Automotive: nieuwe club voor jonge managers

09 maart 2010

Jong Management Automotive is een nieuwe community van BOVAG Autodealers. Het initiatief ertoe werd genomen door Geert Vermeer bij zijn afscheid als voorzitter van BOVAG Autodealers.

Voor veel jonge managers is het uitwisselen van kennis en ervaring een zeer belangrijk onderdeel om hun werk succesvol te kunnen doen. Jong Management Automotive is echter meer dan een club van jonge mensen die een netwerk willen opbouwen. Het moet een echte `community' worden waar de leden elkaar inspireren, informeren en stimuleren en een bijdrage kunnen leveren aan maatschappelijke ontwikkelingen binnen en buiten de branche.

De nieuwe site jmautomotive.nl is de online ontmoetingsplaats voor de jonge managers. Daar is het mogelijk om blogberichten te posten, discussies te voeren, maar bijvoorbeeld ook filmpjes en rapporten met elkaar te delen.
Daarnaast zal Jong Management Automotive ook bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken organiseren, waaruit maatschappelijke betrokkenheid spreekt.

Geert Vermeer, tot 9 maart voorzitter van BOVAG Autodealers: "Ik vind mensen eigenlijk nog leuker dan auto's. Vooral jonge mensen die met al hun enthousiasme en gedrevenheid de autobranche op een hoger niveau willen tillen, draag ik een warm hart toe. Voor hen wilde ik graag iets achterlaten, als een erfenis. Wij hebben de basis van de nieuwe community gelegd. De jonge managers kunnen er nu zelf verder aan bouwen. Zelf hoop ik als een soort `nestor' eraan verbonden te blijven."

Jong Management Automotive is bedoeld voor jonge ondernemers, directeuren en managers tot veertig jaar die werkzaam zijn in de automotive branche. Aanmelding kan op www.jmautomotive.nl.