Schuitema NV

A A A

Luchien Hoving Algemeen Directeur BIJEEN

BIJEEN trekt Luchien Hoving aan als Algemeen Directeur. Vanaf 22 maart start hij in zijn nieuwe rol.

Luchien Hoving heeft jarenlange inkoopervaring in de foodretail. Zo werkte hij onder andere voor Albert Heijn, AMS B.V. en AS Watson Europe Holdings B.V. De laatste drie jaar was hij Senior Vice President Corporate Brand, Global Sourcing & Quality Assurance voor Shopper Drug Mart in Canada.

Frits van Eerd en Tom Heidman: "Wij zijn erg blij met het aantrekken van Luchien. In hem zien we de leider die de positie van BIJEEN in de markt verder zal versterken".

BIJEEN gaat zich verder uitbreiden met een inkoopafdeling voor Vers. Dit betekent dat de directie wordt uitgebreid met een inkoopdirecteur voor deze categorie. Inmiddels wordt er gezocht naar een geschikte kandidaat voor deze positie.

Voor de inkoopafdelingen: A-merken en Private Label & C-label heeft BIJEEN met het aantrekken van vijf nieuwe Senior Inkopers haar organisatie versterkt. Dit zijn:

Eric Hazelberg afkomstig van onder andere Pepsico, Ahold European Sourcing en Albert Heijn; Henk Mulder afkomstig van Laurus en Super de Boer en Nico Kappart afkomstig van o.a. DeliXL en Compass Group Nederland, worden alle drie Senior Inkoper Inkoper Private Label & C-merken.

Kees Stalenhoef die afkomstig is van onder andere Vendex Food Groep, Laurus en Super de Boer en Roché Arts die werkzaam is geweest bij Albert Heijn en Sligro, worden beide Senior Inkoper A-merken.

Wij heten Luchien Hoving en de nieuwe inkopers van harte welkom bij de organisatie en wensen hen veel succes in hun nieuwe functie.

BIJEEN

BIJEEN is opgericht op 1 januari 2010 en heeft op dit moment 45 medewerkers. Bijeen bestaat uit twee leden Schuitema bv en Jumbo Groep Holding bv en verzorgt de inkoop voor de formules Jumbo Supermarkten, C1000 en Super de Boer.