Online stemmen tot 17 maart op Secretaresse van het Jaar

09/03/2010 17:22

Manpower Uitzendorganisatie

Diemen, 9 maart 2010 - De 10 finalisten voor de titel Secretaresse van het Jaar 2010 zijn bekend. Vanaf woensdag 10 maart tot dinsdag 16 maart kan via www.secretaressevanhetjaar.nl door iedereen online op een voorkeurskandidaat worden gestemd. Onder alle stemmers worden vier High Tea wellness-arrangementen voor twee personen van Thermen Bussloo verloot. Op donderdag 18 maart maakt Manpower de drie uiteindelijke finalisten bekend. Zij dingen op dinsdag 30 maart mee naar de hoofdprijs op het vakcongres Who's the Boss? in Slot Zeist.

Manpower ontving voor deze 24e editie van de verkiezing ruim 200 aanmeldingen uit het hele land. De jury maakte op basis van hun schriftelijke cases, persoonlijke introducties en aanbevelingen door leidinggevenden de eerste selectie:

Susan Willemen (BuildingJobs BV, Rijen)

Judith Rukiyah-Polak (NUON, Leeuwarden)

Alinda Bergsma (Bewegingscentrum, Drachten)

Annemiek Simons (Econsultancy, Swalmen)

Margreet Batterink (Compello, Zwolle)

Angela Platje (NV Energiewacht Groep, Zwolle)

Irma Vos (ROC ID College, Leiden)

Hanneke Wessel (Wessel Office Support, Leiden)

Ellen de Jong (Heddes Bouwgroep BV, Hoorn)

Willemijn van Trijen (ReasonNet b.v., Amsterdam)

Op de verkiezingswebsite staat van elke halve-finaliste een kort profiel met foto. Per stemmer kan één stem worden uitgebracht. Uiteraard kunnen de secretaresses zelf campagne voeren om gekozen te worden. De stemuitslag van het publiek én de indruk die deze 10 dames maken in een live-interview dat hen door de jury wordt afgenomen op 17 maart, bepalen welke drie secretaresses er doorgaan naar de finale. Op hen kan opnieuw online worden gestemd.

Live op congres Who's the boss?

De drie dames die qua stemuitslag en jury-indruk het best presteren, wordt door Manpower gevraagd een live presentatie te verzorgen op het vakcongres op 30 maart, waarna het aanwezige publiek opnieuw kan stemmen. De jury baseert vervolgens haar eindoordeel behalve op die voorkeursstemmen op de vakinhoudelijke kwaliteiten, het algemeen voorkomen en het enthousiasme voor het ambassadeurschap. De Secretaresse van het Jaar 2010 wint een reis naar Hollywood voor twee personen. Voor haar maakt modeontwerpster Emily Hermans, van het couturelabel MLY, een exclusief maatpak. Bovendien ontvangt ze een award als blijvende herinnering.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.secretaressevanhetjaar.nl