Dienstenbond CNV

Nieuws

8 maart 2010

Mogelijk personele consequenties bij fusie RTV Noord-Holland en AT5

De raden van commissarissen van de regionale omroep RTV Noord-Holland en de lokale Amsterdamse zender AT5 overwegen een fusie. CNV Media heeft hier onlangs over van gedachten gewisseld met vertegenwoordigers van de directie en van beide ondernemingsraden.

Het ziet er naar uit dat, als de fusie inderdaad doorgaat, dit ook personele consequenties zal hebben. Dit is ook de reden dat de directie reeds een concept Sociaal Plan heeft opgesteld. Wij zijn natuurlijk benieuwd naar uw mening!

Om de gevolgen van de fusie te bespreken organiseert CNV Media, samen met haar collega bonden NVJ en FNV Kiem een ledenvergadering. Wij nodigen al het personeel, en in het bijzonder onze leden, uit om daarbij aanwezig te zijn.

Ledenvergadering

Maandag 15 maart

19:30 uur

Gebouw RTV Noord-Holland

Wij hopen op een goede opkomst!

Samen staan we sterk

Zeker tijdens een fusie hebben werknemer en vakbond elkaar nodig. Met hoe meer mensen we zijn, hoe sterker we staan. Wordt daarom vandaag nog lid van CNV Media!

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? U kunt contact opnemen met bestuurder Peter Bloemendaal, telefoon: 035 64 60 580. Per e-mail kan ook: p.bloemendaal@cnvdibo.nl.