Persbericht

eCircle stelt lokale sales manager aan
Stefan Kroon leidt Nederlands kantoor

Utrecht, 9 maart 2010 - eCircle, toonaangevend leverancier van digitale marketing in Europa, heeft Stefan Kroon aangesteld als Head of Sales Netherlands. In deze rol zal hij het Nederlandse kantoor van eCircle gaan leiden. Dit kantoor werd onlangs geopend om de internationale groei van het full service e-mail marketingbedrijf te versterken en om de lokale klanten beter te kunnen bedienen.

Stefan is afkomstig van Schober Information Group, direct- en database-marketingdienstverlener voor de B2B-markt. Daar vervulde hij de rol van sales director. In die functie gaf Stefan leiding aan het sales team en verzorgde hij trainingen omtrent nieuwe online marketingproducten. Daarvoor werkte Stefan als account manager voor Leads to Loyals, specialist in interactieve marketing.

"Ik zie het als een grote uitdaging om het Nederlandse kantoor te gaan leiden", zegt Stefan Kroon. "In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor alle lokale sales-activiteiten van eCircle. Het is een grote eer om de kar te trekken van een organisatie die internationaal marktleider is op het gebied van e-mail technologie."

"eCircle maakte in 2009 een explosieve groei door. Dit was voor ons reden om uit te breiden met kantoren in Nederland en Spanje. Op deze manier staan wij dichter bij de lokale markten en zijn wij beter in staat om ons snelgroeiende klantenbestand te bedienen", zegt Volker Wiewer, CEO van eCircle. "In Stefan zien wij de ideale man om ons kantoor in Nederland te gaan leiden. Met zijn ervaring in online marketing en zijn grote enthousiasme staat het buiten kijf dat hij van het Nederlandse eCircle-kantoor een succes zal maken."