Ingezonden persbericht


De Persgroep Banen gelanceerd

De Persgroep Advertising start een niet eerder in Nederland toegepast concept: een redactionele unit en salesorganisatie volledig toegespitst op arbeidsmarktcommunicatie. Deze combinatie draagt de naam de Persgroep Banen. Sales Director de Persgroep Banen Michiel Bergman: "Met onze expertise kunnen wij deskundig en toepasbaar advies geven. De combinatie van massa- en kwaliteitskranten én gerichte websites voor de werkzoekende biedt werkgevers een one-stop-shop. Voor elke doelstelling bieden wij een passende oplossing."

Bereik 2 miljoen talenten
De Persgroep Banen heeft een uniek portfolio van sterke merken: de Volkskrant, VKbanen.nl, AD, NRC Handelsblad, nrc next, Trouw en Het Parool. Dit portfolio biedt toegang tot ruim 2 miljoen talenten binnen de Nederlandse beroepsbevolking. Van mbo+ tot academici, van starters tot directie, van zorg en onderwijs tot techniek en finance.

Voor elke doelstelling een passende oplossing
De sterke merken van de Persgroep Banen bieden de adverteerder voor elke doelstelling een passende oplossing. Voor het werven van personeel op alle niveaus, ter promotie van een opleiding of voor de versterking van het werkgeversimago.

Kenniscentrum voor arbeidsmarktcommunicatie
Als kenniscentrum doet de Persgroep Banen regelmatig in samenwerking met gerenommeerde onderzoeksbureaus onderzoek over actuele arbeidsmarktthema's. Ook voert de Persgroep Banen zelf marktonderzoek uit om nieuwe inzichten te vergaren. De redactie van de Persgroep Banen bestaat uit specialisten met kennis van de arbeidsmarkt die inspirerende en vernieuwende artikelen publiceren, zowel in de krant als op VKbanen.nl.

Over de Persgroep Banen
De Persgroep Banen is de nationale verkooporganisatie van de Volkskrant, VKbanen.nl, AD, NRC Handelsblad, nrc next, Trouw en Het Parool. Deze sterke merken bereiken stuk voor stuk aantrekkelijke doelgroepen en bieden unieke doelgroepcombinaties. De media van de Persgroep Banen bieden onder meer toegang tot de groep opiniërende en innoverende hoger opgeleiden in diverse branches en functies. De dagbladen en websites van de Persgroep Banen bereiken op zaterdag 2 miljoen talenten binnen de Nederlandse beroepsbevolking. www.depersgroepadvertising.nl

----------


Noot voor redacties


Ingezonden persbericht