Accent Jobs For People 8 jaar na elkaar verkozen tot Beste Werkgever

09/03/2010 09:18

ACCENT JOBS FOR PEOPLE

Voor het achtste jaar op rij is Accent Jobs For People verkozen tot Beste Werkgever. De verkiezing komt jaarlijks tot stand door een samenwerking tussen de Vlerick Management School en Vacature/Référence en onderzoekt de sociale dimensie binnen de deelnemende bedrijven. Het eindresultaat bevat een overzicht van organisaties die een toonbeeld vormen op het vlak van HR management.

Conny Vandendriessche, COO Accent Jobs For People: "Het voorbije jaar was voor iedereen een grote uitdaging, maar dankzij onze medewerkers zijn wij er in geslaagd om de economisch uitdagende periode zonder kleerscheuren door te komen. Dat onze medewerkers vandaag opnieuw hun vertrouwen in Accent bevestigen door ons tot Beste Werkgever te benoemen, maakt mij uitzonderlijk trots."

De uitzendmarkt toont vandaag de eerste tekenen van licht herstel. Om Accent in deze nieuwe groeifase te begeleiden, werden vorige week twee nieuwe Commercieel Directeurs, Lesley Leyn en Frank Vliegen, aangesteld. Zij volgen hiermee Jan Ingelbeen op, die binnen The House of HR (de koepel boven o.a. Accent) een andere functie zal bekleden. Zowel Lesley Leyn als Frank Vliegen waren voordien Area Sales Director binnen Accent.

Om haar groei te bestendigen is Accent voortdurend op zoek naar nieuwe collega's met commerciële flair. Solliciteren kan via hrm@be.accent.jobs.