Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Tipje van de sluier Experience Dag!

Zonder al te veel prijs te geven, willen we alvast iets meer vertellen over wat u mag verwachten op de Experience Dag. Recent is de Gastvrij Nederland Ladder ontwikkeld, een stappenplan dat recreatieondernemers helpt Gastvrij Nederland naar de praktijk te vertalen. Leer uw gast kennen, maak de juiste keuzes, creëer een onderscheidende en bijzondere beleving. Dit zijn enkele van de stappen op de Gastvrij Nederland Ladder. Meer uitleg over en bij deze stappen krijgt u op de Experience Dag. En we laten u zelf heel wat beleven: hoe de vijf belevingswerelden kunnen aangesproken worden, hoe ze van elkaar verschillen, hoe van beleving meer dan een modewoord te maken en ⦠hoe de belevingswerelden smaken. En vervolgens kunt u tal van tips en kennis verzamelen bij de vele Innovatiefonds leden en Gastvrij Nederland partners, over hoe u zelf aan de slag kan met Gastvrij Nederland (zowel de eerste stappen maken als verder gaan nà de Quick Scan of het individueel adviestraject).
Bewust nodigen we op deze dag zowel kampeer- en bungalowbedrijf ondernemers uit (primaire doelgroep van Gastvrij Nederland) als andere betrokkenen bij het Nederlands vakantieproduct (andere bedrijfsgroepen, onderwijs, VVV, regionale marketingbureaus, leveranciers etc). Want ook voor hen schuilen heel wat tips en inzichten in Gastvrij Nederland (onderzoek en praktijk). En daar besteden we op 9 maart aandacht aan.
Nog niet ingeschreven? Aarzel dan niet langer en meld je voor vrijdag 5 maart aan op www.experiencedag.nl
We ontvangen jullie graag (gastvrij) op de Experience Dag! Heeft u nog vragen over de Experience Dag? Aarzel dan niet om even te bellen of mailen naar info@gastvrijnederland.net of één van de RECRON regiomanagers.