CLEAR Solutions Exact Rising Star van het Jaar 2009


clear solutions by committed specialists

AMSTERDAM, 20100309 -- Tijdens de jaarlijkse Exact Partner conference is CLEAR Solutions uitgeroepen tot "Rising Star van het Jaar. Het IT-bedrijf nam de titel en bijbehorende trofee in ontvangst uit handen van Marc Pit, Sales Manager van Exact Nederland. Ruim 450 werknemers van alle partners van Exact kwamen donderdag 4 maart bijeen in 't Spant in Bussum voor een informatieve en inspirerende dag met een spectaculaire awardshow ter afsluiting.

Exact werkt samen met een breed netwerk van specialistische partners en organiseert ieder jaar een partnerconferentie waarin marktontwikkelingen en de belangrijkste vernieuwingen in de softwareoplossingen worden gepresenteerd. De jaarlijkse bijeenkomst wordt traditioneel afgesloten met de bekendmaking van de Partner van het Jaar. Daarnaast worden de Rising Star Award, de Customer Loyalty Award en de New Business Award uitgereikt. Naast Rising Star CLEAR Solutions, stonden dit jaar ook 3 andere partners in de diverse categorieën op het podium.

Over de prestaties van CLEAR Solutions was Marc Pit duidelijk: "Gedreven door een directieteam met de ware ondernemersmentaliteit en gesteund door super ervaren consultants, heeft Clear Solutions een enorme groei doorgemaakt. Bewapend met heel veel kennis over markten èn de Solutions die hiervoor worden geboden trok - èn trekt - deze jonge Partner veel grote klanten aan."

Alle aanwezige medewerkers van CLEAR Solutions juichten trots toen Marc hun bedrijf bekend maakte als Rising Star van het Jaar 2009. Uiteraard volgden direct daarna de vele felicitaties van de andere aanwezigen. Directeur Frank Hakkens gaf aan ontzettend trots en blij te zijn met deze onderscheiding. "We hebben dit met z'n allen voor elkaar gekregen. Focus, commitment en doorzettingsvermogen hebben uiteindelijk geleid tot een succesvol, steeds groeiend en flexibel bedrijf met aandacht voor haar klanten wat resulteert in deze erkenning. De inzet, het doorzettingsvermogen en flexibiliteit van het team en ook de samenwerking met Exact maakt dit alles voor ons en onze klanten mogelijk.", aldus een verrukte directeur.

Bijna 100 partners van Exact bedienen klanten in diverse segmenten van de MKB-markt. Zij adviseren bestaande en nieuwe klanten over het toepassen van business software voor hun bedrijfsprocessen. CLEAR Solutions onderscheidt zich hierin daar zij ook ruim investeert in kennis en de relatie met haar strategische partners. Zij kan hierdoor (MKB-)ondernemers nog beter van dienst zijn op het gebied van de automatisering van bedrijfsprocessen. CLEAR Solutions opereert als de besten in deze markt daar zij zich focust, te allen tijde meerwaarde biedt en investeert in de beste mensen binnen het vakgebied.
Buiten haar specialisaties werkt zij samen met de best mogelijke partners per deelgebied. Strategische partners met een vergelijkbare organisatie, doelstelling en instelling.



CLEAR Solutions by committed specialists
De tijd dat we dachten dat computers de medewerkers zouden gaan vervangen hebben we al lange tijd achter ons gelaten. Gelukkig ook maar. Werknemers zijn voor de meeste ondernemers het grootste goed in hun organisatie.

CLEAR Solutions levert met heldere oplossingen een grote bijdrage aan de kwaliteit en doeltreffendheid van organisaties. Niet alleen door het bieden van oplossingen die de efficiency en productiviteit verhogen, maar vooral ook aangenaam zijn om mee te werken en het werken aangenaam maken. Oplossingen die het medewerkers zo makkelijk mogelijk maken om hun functie zo goed mogelijk te vervullen en welke samenwerking bevorderen.
Hierdoor bieden organisaties hun medewerkers een prettigere werkomgeving en creëren tevens een grotere betrokkenheid bij hun werkzaamheden en de onderneming. Dagelijks dagen relaties met deze oplossingen op een prettige manier hun werknemers uit om het maximale uit hun werk en de organisatie te halen.

CLEAR Solutions focust zich op:
- zakelijke dienstverleners
- project(gestuurde) en tijdschrijvende organisaties
- (handels-)logistieke organisaties
- (maatschappelijke) zorg en
- lokale overheid
Zij excelleert daarbij in HR(M) specifieke oplossingen en de koppeling tussen Exact Synergy (Enterprise) en de software van SAP.

Onze toegewijde medewerkers herinneren ons er voortdurend aan dat wij er zijn om waarde toe te voegen voor onze klanten.
Het ondersteunen van ondernemers en bovengenoemde organisaties is de kern van wat wij doen. Wij begrijpen hun manier van denken, hoe zij samenwerken binnen hun organisatie en het bedrijfsleven en de structuur die zij nodig hebben om resultaten te bereiken. Met deze kennis bieden wij software oplossingen die iedere zakelijke activiteit ondersteunen en die real-time inzicht geven in de gehele onderneming. Dit geeft onze klanten de vrijheid om met succes uitdagingen en kansen te grijpen, en daarmee waarde voor hun klanten en uiteindelijk henzelf te creëren.

Voor meer informatie over CLEAR Solutions ga naar www.clear-solutions.nl.





Ingezonden persbericht