Ingezonden persbericht


@ease4life genomineerd voor Nationale Thuiswinkel Starter Award

Roosendaal, .9 maart 2010- Stichting Nationale Thuiswinkel zet online dieetcoach @ease4life in de top 4 van starterende webwinkels! @ease4life is samen met suitableshop.nl, heerlijkduurzaam.nl en ticken.nl genomineerd voor de Starter Award 2010.De uiteindelijke winnaar wordt op 25 maart 2010 bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Nationale Thuiswinkel Awards 2010 in Noordwijk aan Zee.

De Starter Award wordt voor de 9e keer uitgereikt door de Stichting Nationale Thuiswinkel. Er worden naast de drie vakprijzen; de Starter Award, de Innovatie Award en de Thuiswinkel Award ook publieksprijzen in diverse categorieën(1) uitgereikt. De titel Starter Award ging vorig jaar naar Eco-Logisch.nl. De winnaar van dit jaar ligt in de handen van een prestigieus panel aan vakjuryleden (vakgenoten en mediapartners) onder voorzitterschap van Joost Steins Bisschop. De genomineerden geven op 11 maart een presentatie aan de vakjury, die op basis daarvan beslist wie de winnaar is. De uitreiking van de Award is op donderdag 25 maart in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De vakprijzen gaan naar bedrijven die zich in 2009 op een succesvolle, spraakmakende, creatieve en/of innovatieve wijze hebben gemanifesteerd.

Anniek Stoutjesdijk, manager van @ease4life licht toe:"@ease4life staat garant voor een snel en blijvend resultaat op een gezonde en verantwoorde manier. @Ease4life biedt een online leefstijlprogramma op maat. Het programma is web-based en werd ontwikkeld door ervaren gediplomeerde diëtisten. Het @ease4life programma is volledig afgestemd op je persoonlijke situatie. We bieden een onbeperkt aantal contactmomenten, wat veel meer is dan via een reguliere begeleiding. Onze begeleiding bestaat uit een team van professionele diëtisten, die allen geregistreerd zijn in het kwaliteitsregister van Paramedici. Of we deze Award winnen of niet, ik vind deze nominatie een enorme prestatie die laat zien dat online dieet-begeleiding de toekomst heeft ."



Ingezonden persbericht