Cap Gemini Nederland


PERSONALIABERICHT

Utrecht, 9 maart 2010

Kenny van Ierlant benoemd als vice-president bij Capgemini Consulting

Per 1 maart 2010 is K.E.J. (Kenny) van Ierlant in dienst getreden als vice-president van Capgemini Consulting in Nederland. De heer Van Ierlant wordt verantwoordelijk voor het leiden en verder uitbouwen van de adviespraktijk voor technologische transformatiediensten.

In het verleden was Kenny van Ierlant onder meer consultant bij Ernst & Young Interim Management en bekleedde hij diverse management- en bestuursfuncties bij onder meer Essent, Eneco en Proudfoot Consulting. Op het gebied van technologische transformatie adviseerde hij in het verleden onder meer Air France/KLM en West Landesbank in Duitsland.

EINDE PERSONALIABERICHT

Over Capgemini
Capgemini levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de prestaties en veranderingsprocessen van zijn klanten in een groot aantal branches. Dit gebeurt met een compleet en innovatief aanbod van consulting-, technology- en outsourcingdiensten, die vrijheid creëren in het ondernemerschap van de klanten. Daarbij werkt Capgemini op een onderscheidende manier - the Collaborative Business Experience(TM) - samen met zijn klanten aan het behalen van snellere en betere resultaten. Bovendien wordt gebruikgemaakt van het eigen wereldwijde leveringsmodel Rightshore®, met als doel de juiste balans te bieden in het beste talent van verschillende locaties dat als een team samenwerkt om de optimale oplossing voor klanten te creëren en leveren. Capgemini heeft vestigingen in meer dan 30 landen en heeft wereldwijd 90.000 medewerkers in dienst. De organisatie realiseerde in 2009 een omzet van 8,4 miljard euro. Meer informatie is beschikbaar op www.nl.capgemini.com. Rightshore® is een gedeponeerd handelsmerk van Capgemini.

Capgemini Consulting is het mondiale Strategy en Transformation Consulting label van de Capgemini Group, gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van organisaties bij verandertrajecten: van de ontwikkeling van innovatieve strategieën tot en met de uitvoering daarvan, met continue aandacht voor duurzame resultaten. Capgemini Consulting biedt ondernemingen en overheden een vernieuwende benadering, gebruikmakend van innovatieve methodes, technologie en het talent van meer dan 4.000 consultants wereldwijd. Voor meer informatie: www.nl.capgemini.com/diensten/consulting