Getronics

Getronics

a KPN company

HomepageCoen Korver vertegenwoordigt KPN Groep als Young Professional

Coen Korver vertegenwoordigt KPN Groep als Young Professional

Coen Korver (30 jaar), per 1 april manager Product Management Unified Communications Portfolio bij Getronics/ICS, gaat de KPN Groep vertegenwoordigen tijdens de Young Professional of the Year verkiezing 2010. Op 5 maart jl. won de Getronics-medewerker de interne verkiezing.

De Young Professional of the Year verkiezing is een landelijke competitie waaraan tientallen Nederlandse topbedrijven meedoen. De doelstelling van dit evenement is om hét toptalent van Nederland te kiezen. De kandidaten zullen moeten laten zien waarom zij binnen hun bedrijf het verschil maken en het talent van de toekomst zijn.

Begin februari werden medewerkers van KPN, Getronics en Telfort met een hbo of wo opleiding met maximaal zes jaar werkervaring en jonger dan 35 jaar, opgeroepen om zich op te geven. Twintig ambitieuze collega's reageerden, van wie er vijf meededen aan de 'pitch' voor het topmanagement. Coen slaagde er het beste in de interne jury bestaande uit Ad Scheepbouwer (CEO KPN), Joanne Uijen-Zwueste (VP HR Getronics), Joost Farwerck (directeur W&O) & Eric Hageman (CFO Mobile International) te overtuigen van zijn talent.

De Young Professional of the Year verkiezing is een concept van ICA, de overkoepelende vereniging voor jongeren bij topwerkgevers in Nederland en VKbanen. Het is de derde keer dat de verkiezing wordt georganiseerd. Op 25 maart worden alle genomineerden bekendgemaakt en dan begint de eindstrijd om de titel Young Professional of the Year 2010.