Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam/Utrecht, 9 maart 2010

Een nieuwe KICK!
Van Kick Berg & Partners naar KICK Vormgeving & Media

Strak en eigentijds! Dat waren de uitgangspunten voor reclamebureau Kick Berg & Partners om, na meer dan 25 jaar, naam en uiterlijk aan te passen. KICK Vormgeving & Media is de nieuwe naam; de huisstijl is aangepast en de propositie is verscherpt.

Geleid door Marcel Vermeulen en Wilbert van Dam, samen met een team van ervaren, toegewijde en klantgerichte medewerkers, biedt het bedrijf een verscheidenheid aan diensten aan, waaronder vormgeving, media-inkoop en drukwerkbegeleiding.

Marcel Vermeulen: "We hebben een sterke ambitie om te groeien. Onze bestaande portefeuille breidt zich al verder uit met nieuwe uitdagende opdrachtgevers. Het pakket aan diensten dat wij aanbieden - tegen scherpe tarieven - werpt zijn vruchten af. Ook het feit dat wij een eigen studio hebben, werkt mee aan het optimaal, snel en efficiënt servicen van onze klanten. Daarnaast hebben we net een nieuwe vestiging in Utrecht geopend. Bij dit soort ontwikkelingen hoort een nieuwe naam en een eigentijdse huisstijl. Beide hebben wij verwezenlijkt: een nieuwe KICK!"