Politie Gelderland-Zuid

Bestuurster tegen geluidswal

Bruchem/A2, 09-03-2010 o Rond 18.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een auto die bij Bruchem op de A2 van de weg was geraakt. Daarna zou deze tegen een geluidswal zijn gereden. Politie, brandweer en ambulance gingen er meteen naartoe, voor de nodige hulpverlening en om het overige verkeer in goede banen te leiden.

Ter plaatse bleek het te gaan om een eenzijdig ongeval op de rijbaan vanaf Utrecht richting Den Bosch. De bestuurster was, door nog onbekende oorzaak, via de berm tegen de geluidswal terecht gekomen. Brandweerlieden en ambulancepersoneel hebben de vrouw, enige inzittende, uit de auto geholpen en ter plekke de nodige zorg verleend. Zover op dit moment bekend, heeft de vrouw beenletsel opgelopen. Zij is vervolgens per ambulance naar het Groot Zieken Gasthuis overgebracht.

Politieagenten hebben één rijstrook (de rechter) afgezet voor een veilige hulpverlening. Het verkeer kon langzaam passeren. Rijkswaterstaat kwam ter plekke in verband met schade aan de geluidswal en wat olieresten op het wegdek.
(08)

Laatst gewijzigd 09-03-2010 19:03 | © Regio Gelderland-Zuid |