Politie Zeeland

O-405-2010 Inbraak in winkel, Bruinisse
In een bedrijf aan de Dreef is woensdagmorgen om ongeveer 7 uur ontdekt dat er 's nachts was ingebroken.
De dader(s) heeft/hebben zich de toegang verschaft tot de winkel en hebben daar rookwaren weggenomen. Het schadebedrag is niet bekend.

Aanvulling op bericht 404-2010
De gegevens van de twee personen die naar het ziekenhuis zijn vervoerd zijn inmiddels bekend.
Een 25-jarige man uit Arnemuiden, de bijrijder in de auto, is met mogelijk inwendig letsel overgebracht naar het ziekenhuis.
Een 26-jarige bestuurder (uit Arnemuiden) is naar het ziekenhuis overgebracht met letsel aan zijn been.

O-406-2010 Rijbewijs ingenomen
Dinsdag is rond 17.00 uur het rijbewijs ingevorderd van een dronken automobilist.
De man reed in de Prinses Beatrixstraat in Tholen. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Omdat dat bijna vier keer teveel was moest hij zijn rijbewijs inleveren.

W-407-2010 Dronken bromfietser rijdt tegen verkeerspaal
Rond 17.45 uur is een bromfietser op de Statenlaan in Middelburg gewond geraakt omdat hij tegen een verkeerspaal is gereden.
De 27-jarige Middelburger kwam aangereden vanuit de fietstunnel (Vrijlandstraat), hij ging hierna de rijbaan op en reed op een vluchtheuvel. Hier kwam hij tot stilstand tegen de gele verkeerspaal. De man wilde wegrijden, maar kon door overmatig drankgebruik niet meer opstaan. Voor alle zekerheid is er een ambulance naar de man toegekomen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis en daar heeft een arts bloed afgenomen. Uiteraard is de uitslag van het bloedonderzoek nog niet bekend.
Ook over de aard van de verwondingen is nog niets bekend.





Politie Zeeland