'Puur Gezond eten is het antwoord op afslankkuren en strenge diëten'


IJSSELSTEIN, 20100309 -- De website www.puurgezond.nu maakt een snelle groei door. Nieuw zijn de rubrieken "wat weet jij over eten?" en de tips voor een slanke en Puur Gezonde leefstijl. Ook wordt de nieuwsbrief vanaf nu wekelijks verzonden.

In mei vorig jaar werd de website www.puurgezond.nu gelanceerd. Een website die bewust leven, écht eten en gezond genieten promoot. Inmiddels weten elke maand duizenden bezoekers de weg te vinden naar deze website vol columns, recepten en tips. Ook is er een groeiend aantal abonnees op de (gratis) nieuwsbrief, die vanaf begin maart elke week verschijnt. Nieuw is de rubriek met "slanke" tips. Daarmee laat de redactie zien dat Puur Gezond eten het ware antwoord is op afslankkuren en strenge diëten.

`Mensen moeten niet hun heil zoeken in eiwitshakes, punten tellen, light producten of andere rare kuren', zegt Karine Hoenderdos, diëtist van www.puurgezond.nu. `Gezond genieten van écht eten is - samen met ontspanning en beweging - de oplossing voor overgewicht. In april verschijnt Karine's boek "Puur Gezond! Slank in 8 stappen" bij uitgeverij Thoeris.

Puur Gezond is een initiatief van 5 voedingskundigen, die graag het échte eten willen promoten. Gezond genieten van pure producten, dat is het streven. En het groeiend bezoekersaantal laat zien dat steeds meer mensen hiernaar op zoek zijn.

www.puurgezond.nu