Level 3 uitgeroepen tot Europees serviceaanbieder van het jaar

Level 3 wint Solutions Provider Award bij de uitreiking van de European IT Excellence Awards 2010

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100309 --

Het is Level 3 Communications, Inc. (NASDAQ: LVLT) een waar genoegen om te mogen aankondigen dat IT Europa Level 3 heeft beloond met de Europese prijs voor serviceaanbieder van het jaar bij de European IT Excellence Awards 2010, de eerste pan-Europese prijzenceremonie voor IT- en telecomkanalen. De prijzen werden onlangs uitgereikt bij een ceremonie in het The Tower Hotel in Londen.

Volgens IT Europa, een toonaangevende Europese uitgever op het gebied van IT en organisatie op het gebied van marktintelligentie, zijn de European IT Excellence Awards de eerste pan-Europese prijzen die de essentiële rol erkennen die onafhankelijke softwareverkopers (Independent Software Vendors of ISV’s) en aanbieders van oplossingen (Solution Providers) spelen in de levering van echte oplossingen.

“We voelen ons vereerd met deze prijs. Ik denk dat het een bewijs is van de aanhoudende inzet van Level 3 voor het leveren van kwalitatief goede telecommunicatieoplossingen en superieure service, maar ook van de kracht van ons Europese Partnerprogramma”, aldus James Heard, president Europese Markten bij Level 3. “We kijken uit naar het verdiepen van die inzet en het uitbreiden van onze aanwezigheid in Europa het komende jaar.”

De European IT Excellence Awards waren onderverdeeld in twee categorieën: ISV’s en Solution Providers. De winnaars werden verkozen door een onafhankelijke jury bestaande uit adviseurs en uitgevers. Level 3 werd uitgeroepen tot Europees serviceaanbieder van het jaar in de categorie Solutions Providers vanwege het succes van het Europese Partnerprogramma van Level 3.

“Er was veel concurrentie binnen deze categorie, die zich concentreerde op toewijding met betrekking tot klantenservice, de uitvoering van diensten en concurrerende zakelijke aanbiedingen – criteria waaraan Level 3 op succesvolle wijze bewees te voldoen”, aldus Alan Norman, directeur van IT Europa. “We feliciteren alle winnaars en wensen hen ontzettend veel succes in het komende jaar.”

De Europese activiteiten van Level 3 strekken zich uit over 20 landen in Europa en Level 3 biedt een uitgebreide portefeuille van metro- en langeafstandsdiensten, waaronder transport, gegevens, spraakdiensten, internet, levering van content en media. Deze pan-Europese verbinding, in combinatie met de trans-Atlantische oplossingen en het diepgaande Noord-Amerikaanse netwerk, stelt Level 3 in staat klanten over de hele wereld te voorzien van naadloze eind-tot-eind oplossingen.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van Level 3 in Europa.

Over Level 3 Communications

Level 3 Communications, Inc. (NASDAQ:LVLT) is een vooraanstaand internationaal leverancier van communicatiediensten op basis van glasvezel. Ondernemingen, content-leveranciers, groothandelaren en overheidsinstanties vertrouwen op Level 3 voor het leveren van diensten met een brancheleidende combinatie van schaalbaarheid en waarde over een eind-tot-eind glasvezelnetwerk. Level 3 levert een portefeuille van metro- en langeafstandsdiensten, waaronder transport, gegevens, internet, levering van content en spraakdiensten. Bezoek voor meer informatie www.Level3.com.

Forward-looking statement

Enkele van de uitspraken in dit persbericht zijn van vooruitblikkende aard. Dergelijke uitspraken zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en meningen van het management. Deze forward-looking statements zijn geen garantie voor de prestaties en zijn onderhevig aan een aantal onzekerheden en andere factoren, waarvan vele buiten de macht van Level 3 liggen, die ervoor zouden kunnen zorgen dat werkelijke gebeurtenissen wezenlijk verschillen van wat is aangegeven of geïmpliceerd in deze uitspraken. De belangrijkste factoren die zouden kunnen voorkomen dat Level 3 de gestelde doelen behaalt, zijn onder andere de huidige onzekerheid op de financiële markten over de hele wereld en de wereldwijde economie, verstoringen van de financiële markten die het vermogen van Level 3 zouden kunnen verstoren om extra financieringen te verwerven, maar ook het vermogen van het bedrijf om: het verkeer op het netwerk te vergroten en te onderhouden; overgenomen bedrijven met succes te integreren; effectieve bedrijfsondersteuningssystemen te ontwikkelen; het intellectuele eigendom en eigendomsrechten te verdedigen; systeem- en netwerkfouten of storingen te verhelpen; nieuwe diensten te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van de klanten en acceptabele marges te genereren; aanpassen aan snelle technologische veranderingen die leiden tot verdere concurrentie; gekwalificeerde managers en overig personeel aantrekken en behouden en te voldoen aan alle voorwaarden van schuldverplichtingen. Aanvullende informatie met betrekking tot deze en andere belangrijke factoren vindt u in de registraties van Level 3 bij de Securities and Exchange Commission. De uitspraken in dit persbericht moeten worden beoordeeld in het licht van deze belangrijke factoren. Level 3 is onder geen beding verplicht, en ontkent nadrukkelijk elke verplichting om deze forward-looking statements bij te werken of aan te passen, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Level 3 Communications, Inc.
Media:
Alexis Hammack
720-888-2441
of
Beleggers:
Mark Stoutenberg

720-888-2518

Ticker_symbol NASDAQ:LVLT
ISIN US52729N1000