Gemeente Leeuwarden

Leeuwarder starterscongres op 10 maart

Bron: Gemeente Leeuwarden (23-02-2010)

De gemeente Leeuwarden organiseert op 10 maart aanstaande in het WTC hotel het Leeuwarder Starterscongres. Tijdens dit congres wordt ingegaan op het thema Social Networking. Wat is Social Networking en hoe kun je daar geld mee verdienen?
Vanaf 16.00 is iedereen die in de afgelopen twee jaar in Leeuwarden een bedrijf is gestart welkom. Om 16.30 uur wordt de aftrap gegeven door de heer Klaas Jansma, bekend als 'razende reporter' bij het jaarlijkse skûtsjesilen en radiopresentator bij Omrop Fryslân.

Na het plenaire gedeelte staan een aantal interessante workshops op het programma. Deze workshops worden geleidt door professionals die daadwerkelijk geld verdienen met Social Networking. U kunt een keuze maken uit de volgende workshops:

1. Internet Marketing & Online Communicatie
2. Twitter als marketingtool

3. De kracht van LinkedIn

4. Hoe verdien ik mijn geld met een blog
5. Hoe profileer ik mij op een beurs?

Daarna is er gelegenheid om, met een hapje en een drankje, na te praten. U kunt uw ervaringen uitwisselen, volop netwerken in het netwerkcaf;e en praten met vertegenwoordigers van diverse andere netwerken en bedrijven. Tevens kunt u het geleerde meteen in de praktijk brengen in het internetcafé dat speciaal voor de gelegenheid tijdelijk wordt ingericht.
Als u van deze uitnodiging gebruik wilt maken kunt u zich inschrijven op www.starterscongresleeuwarden.ning.com Op deze website is meer informatie te vinden over de inhoud van de workshops en het complete programma. U kunt zich daar tevens inschrijven voor één van de workshops. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mw. A. Bijvoets, telefoon 058 2338010 of abijvoets@leeuwarden.nl