Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Tweede bewonersbijeenkomst Landbouwbuurt

Twee presentaties op één avond. Op woensdagavond 10 maart wordt het nieuwe inrichtingsplan buitenruimte Landbouwbuurt gepresenteerd. Tegelijkertijd is de presentatie van de tweede fase van het bouwplan Landbouwbuurt.

De bewonersideeën die vorig jaar juni op de eerste bewonersavond zijn ingebracht, zijn verwerkt in het voorlopig inrichtingsplan buitenruimte (PVE). Het ontwerp voor het bouwplan tweede fase is gereed en wordt na goedkeuring verder uitgewerkt tot een definitief plan.
Op deze avond licht Com·wonen de tweede fase van het bouwplan Landbouwbuurt toe en presenteert dS+V het voorlopig ontwerp inrichtingsplan buitenruimte.
Bewoners worden gevraagd te reageren op de plannen en in discussie te gaan met de ontwerpers. Als uw aanmerkingen passen binnen de technische en financiële kaders worden zij meegenomen in het definitieve ontwerp. Aanwezigheid van bewoners wordt bijzonder op prijsgesteld.

Informatieavond
Woensdag 10 maart 2010,19.30 - 21.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur
Zalencentrum Rustburcht, Strevelsweg 760

Vragen
Neem voor meer informatie contact op Louise Kuijpers, gebiedsvoorlichter deelgemeente Feijenoord. Telefoon (010) 291 63 44 of stuur een e-mail: l.kuijpers@feijenoord.rotterdam.nl

(foto André van Well)