Gemeente Zijpe


Sportinstuif in Petten

Op woensdag 10 maart organiseert Sportservice Schagen een sportinstuif in de gemeente Zijpe. De instuif is bedoeld voor de basisschoolkinderen van groep 3 tot en met 8 en vindt plaats van 14.00 uur tot 15.30 uur in de gymzaal in Petten.

De gymzaal in Petten wordt op 10 maart omgetoverd tot een waar sport en spel paradijs. Kinderen die in groep 3 tot en met 8 van de basisschool zitten kunnen zich hier op sportief gebied uitleven. Er is van alles te doen zoals hockey, voetbal, trampolinespringen, touwzwaaien, klimmen en klauteren. Ook kun je onder andere met jongleermaterialen aan de gang. Er zit altijd wat leuks bij om te doen! Er kunnen maximaal 60 kinderen meedoen, zorg dus dat je op tijd bent!

Â

Elke sportinstuif staat onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Van 14.00 uur tot 15.30 uur zijn zij aanwezig op de betreffende locatie. Kinderen die mee willen doen, kunnen gewoon komen, opgeven is niet nodig. Deelname is gratis maar zaalschoenen zijn verplicht.

Â

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Sportservice Schagen, tel: 0224 â 214 774. Kijk ook eens op de website: www.sportserviceschagen.nl

Â

Sportservice Noord-Holland

Sportservice Noord-Holland