Gemeente Sneek


voorontwerpbestemmingsplan stadsfenne-pasveer

Vooraankondiging: voorontwerpbestemmingsplan Stadsfenne-Pasveer

Vooraankondiging o.g.v. artikel 1.3.1 Bro voorontwerpbestemmingsplan Stadsfenne-Pasveer

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Sneek kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de woonwijken Stadsfenne en Pasveer, de ijsbaan en het Zwettebos.

Doel van dit bestemmingsplan is om de verouderde bestemmingsplannen in dit gebied samen te voegen en te verwerken tot één nieuw bestemmingsplan, en om ongewenste ontwikkelingen te voorkomen.

Het is nog niet mogelijk om naar aanleiding van deze advertentie een zienswijze in te dienen. Er liggen op dit moment ook nog geen stukken ter inzage. Tevens is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen op ons voornemen.

Binnenkort zal het ontwerpbestemmingsplan voor de duur van zes weken ter inzage worden gelegd. De kennisgeving van de ter inzage ligging van het ontwerpbestemmingsplan zal gepubliceerd worden in het Sneeker Nieuwsblad en op de website van de gemeente Sneek en in de Staatscourant. Gedurende deze ter inzage legging is het voor eenieder mogelijk een zienswijze in te dienen.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling ontwikkeling van de gemeente Sneek (de heer A. Kort 0515-485546).