Stadsdeel Amsterdam-Noord

Digitaal handboek voor nieuwe raadsleden

Het digitale handboek `Nieuwe Bestuursperiode 2010-2014' staat vanaf 4 maart online. In het handboek staat achtergrondinformatie over het beleid en de activiteiten van de centrale stad en de gemeente Amsterdam. Het handboek is bedoeld als hulpmiddel voor nieuwe raadsleden en andere belangstellenden.

Het digitale handboek `Nieuwe Bestuursperiode 2010-2014' gaat in op gemeentebrede thema's, waaronder de staat van de stad van de sociale sector, structuurvisie van de ruimtelijke sector en het bestuurlijke stelsel van centrale stad en stadsdelen. U vindt informatie over de twaalf resultaatgebieden van de gemeente, zoals openbare orde en veiligheid, zorg, economie, stedelijke ontwikkeling.

Overzichtelijk per onderwerp

Daarnaast biedt het handboek actuele informatie over de gemeentelijke financiën en de heroverwegingen. U kunt per onderwerp lezen over feiten en trends in de stad en regio, de uitvoering van het beleid, het gemeentelijke meerjarenbeleid en ontwikkelingen in de regio, het rijk en Europa met gevolgen voor Amsterdam.

`Nieuwe Bestuursperiode 2010-2014' als hulpmiddel

Het digitale handboek dient als hulpmiddel voor nieuwe raadsleden en andere belangstellenden om snel een overzicht te hebben van wat er zich in de gemeente afspeelt. Het handboek kan ook helpen bij het maken van afspraken over de nieuwe bestuursperiode. Kijk op: www.amsterdam.nl/nieuwebestuursperiode.