Huib Morelisse wordt de nieuwe CEO van Nuon

10/03/2010 11:40

Nuon Mediarelaties

Nuon CEO Oystein Loseth is zeer verheugd met de komst van Huib Morelisse: "We zijn er trots op in Huib mijn opvolger te hebben gevonden. Hij beschikt over een ruime internationale ervaring in de energiewereld en wij achten hem uitstekend in staat om de uitdagende doelstellingen van Nuon als onderdeel van Vattenfall te realiseren. Ik zie uit naar onze samenwerking."

Huib Morelisse vormt vanaf 1 juli samen met Peter Smink (CFO) de Raad van Bestuur van Nuon. Hij heeft vanaf dat moment zitting in het Executive Group Management van Vattenfall als Head of Business Group Benelux.

Huib Morelisse startte in 2002 bij RWE in Duitsland als senior manager Mergers & Acquisitions. In 2005 werd hij Vice President Corporate Strategy. In 2007 is hij in Nederland gaan werken als CEO van de Nederlandse activiteiten van RWE en meest recent als Chief Technology Officer (CTO) van Essent. Eerder werkte Huib Morelisse voor de Energy and Power Group van Goldman Sachs ? in Engeland en in de Verenigde Staten.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.nuon.com/nl/pers/